“Първият възел е на здраветоВторият възел – “На любовта.Третият възел

...
“Първият възел е на здраветоВторият възел – “На любовта.Третият възел
Коментари Харесай

Защо трябва да носим червен конец със 7 възела!

“Първият възел е на здравето

Вторият възел – “На любовта ”.

Третият възел – “На парите. ”

Четвъртият възел – “На шанса. ”

Петият възел – “На триумфа. ”

Шестият - " На другарството "

При завързването на последния възел, кажете: “Завързвам думите си, силата си и дейностите си. Амин.

След като всичките възли са подготвени, можете да употребявате вашия талисман.

Носете го на китката си, под формата на ключодържател или просто в джоба си. Найважното нещо е да бъде постоянно с вас.

Често се случва конецът да се скъса или износи, по тази причина апелирам, уверете се, че материалът, от който сте го създали, ще издържи дълго време и няма да се замърсява

Почти всеки втори човек е с червен конец на ръката, а даже не знае какво е предназначението му с изключение на да го пази от уроки. Днес ще ви разкажем всичко, което би трябвало да знаете по отношение на носенето му.Днес подобен аксесоар като алена нишка може да се види на всички места.

Някои хора го носят против злото, други за благосъстояние, а други мислят, че това е просто аксесоар.И в този момент пристигна този момента- купувате си алена нишка и би трябвало да я вържете на ръката си. Как вярно да я поставите и за какво би трябвало да имате 7 възела? А не три или 10 примерно?

Кабала, като учението за божественото признание, запечатано в свещените еврейски книги, обръща доста внимание на нумерологията. В последна сметка знаците под формата на цифри, употребявани в тези известия, носят ключа към тайните познания, които оказват помощ на хората във всички сфери на живота.

Според Кабала цифрата 7 символизира ентусиазъм и промяна. Тази фигура също символизира един от каналите, посредством които Създателят води света, по този начин наречения канал за мощ (вечност). От това се оказва, че именития червен конец със седем възела открива връзка с вашия нравствен свят, представляващ стабилен щит на пътя на всички зли, нечисти мисли и черна злоба, които могат да ви навредят.



Това е доста значимо да се разбере и осъзнае, тъй като доста хора, под въздействието на всевъзможни знаци, стартират да вършат седем стремежи по време на ритуала на завързване на нишката или да дават обещания за себе си над всеки възел, които в действителност единствено нарушават ритуала, намалява защитата на алената нишка и вършат лицето уязвимо. Всеки талисман би трябвало да се приема съществено.

Също по този начин в този момент доста червени конци се продават в аксесоари и бижутерийни магазини. Но кабалистите споделят, че не би трябвало да слагате на нишката си разнообразни мъниста и висулки с амулети от други култури. Трябва да изберете за себе си това, в което вярвате и да го следвате. И несъмнено, попълнете вътрешния си свят с положително. Червеният конец би трябвало да бъде завързан за лявата ръка. Най-доброто е да го направи непосредствен човек. Докато се връзвате нишката на китката се предлага да прочетете молитвата, която ще ускори защитните дейности на нишката:

„ Тъй като рибите на земята са покрити с вода и злото око няма власт над тях, злото око няма власт над потомците на Йосиф. Око, което не гледа на нещо, което не принадлежи на него, не предстои на злото око.Кажете ни в мненията, в случай че употребявате амулети за отбрана на силата ви какви са. А също по този начин споделете публикацията с приятелите си в обществените мрежи!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР