Първият в света смартфон Blackview BV9700 Pro, базиран на SoC

...
Първият в света смартфон Blackview BV9700 Pro, базиран на SoC
Коментари Харесай

Смартфонът Blackview BV9700 Pro с мощна батерия се счита за идеален за игри

Първият в света смарт телефон Blackview BV9700 Pro , основан на SoC Helio P70, който се финансира посредством платформата за потребителско вложение Indiegogo, реализира доста добра противоположна връзка с потребителите. Кампанията за финансиране на BV9700 Pro започва на 16 май тази година и събра над $300 000 от над 900 почитатели. Телефонът се хареса на огромен брой почитатели, а медиите непрестанно разгласяват информация за новото мобилно устройство. Това не е изненадващо, тъй като серията BV на Blackview е присъща с издръжливите си модели и положителната поддръжка.

BV9700 Pro предлага освен доста добра отбрана от неподходящите външни фактори, само че и пълноценно гейм прекарване. От хардуерна позиция, BV9700 Pro се базира на системата върху чипа BV9700 Pro с 4х ARM Cortex A73 процесорни ядра с тактова периодичност 2,1 GHz плюс още 4х Cortex A53 ядра с работна периодичност 2,0 GHz. Интегрираното в чипа графично ядро е Mali-G72 MP3 с тактова периодичност 900 MHz, което е с 13% по-бързо от това на Helio P60. Новият чип поддържа функционалности за понижаване трептенето на изображението, както и за възстановяване на латентността на датчиците и визуализацията на екрана, като по този метод геймингът е бърз и равномерен.



Реалните гейм проби бяха извършени при изцяло заредена батерия на Blackview BV9700 Pro (4380mAh) и стартирани няколко от най-популярните игри. След 2 часа геймплей зарядът на батерията спада единствено с 25%. Новият BV9700 Pro е по-енергийно ефикасен и работи при доста по-ниска температура. Алгоритмите за спестовност заряда на батерията в допълнение усилват времето на самостоятелна работа. И още, при потреблението на бързо 9V/2A зареждане, мощната батерия на телефона се зарежда единствено за 2,5 часа.

Игрите и батериите стават все по-важни за мобилните телефони, а BV9700 Pro предлага и едното, и другото. Както се вижда във видеото, телефонът предлага 12,5 часа гейминг с най-различни игри. Смартфонът се държи тъкмо съгласно упованията и обезпечава равномерен геймплей. Това се дължи на обстоятелството, че BV9700 Pro употребява флагманската SoC MTK P70 от 2019 година, която предлага 13% по-висока продуктивност от предходния P60. Новият чип понижава потреблението на сила с 30%, а успеваемостта на охлаждането се е нараснала с 20%. Ефективността на работа на логаритмите с детайли на изкуствен интелект е увеличена с от 10% до 30% спрямо предходното потомство P60. Това дава опция за потреблението на по-сложни ИИ приложения.

Новият APU на MediaTek Helio P70 форсира освен работата на изкуствения разсъдък, само че и обезпечава по-голяма продуктивност при игрите. Чипът обезпечава многопоточна оптимизация при игрите и понижава латентността на устройството при тежки сюжети. Освен това, този чип е доста пестелив и обезпечава повече работа при по-малко зареждане. Нещо повече, телефонът има 6 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск, което подкрепя гейминга и обезпечава бърза и плавна работа на мобилното устройство.

Новите технологии би трябвало да бъдат интелигенти и да не са скъпи, с цел да можем да оценим значимите неща в живота. Съвсем скоро смарт телефонът ще бъде показан в формалния уебсайт на компанията и ще може да бъде закупен от потребителите от целия свят. Ако търсите стабилен смарт телефон с доста прилични спецификации, добра цена и дълга самостоятелна работа, не търсете повече, а действайте.

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР