Първият в света конкурс за красота, генериран от AI, най-накрая

...
Първият в света конкурс за красота, генериран от AI, най-накрая
Коментари Харесай

Конкурсът за красота Miss AI разкрива топ 10 зловещо реалистични фалшиви модели, които се състезават за парична награда

Първият в света конкурс за хубост, генериран от AI, най-сетне разкри листата си с изцяло подправени модели - и те са плашещо реалистични.

Зашеметяващите 1500 компютъризирани фигури бяха оценени по тяхната хубост, механически характерности и въздействие във футуристичните Световни награди за основатели на изкуствен интелект (WAICA), стартирани предишния месец – дистопично събитие, отбелязващо 185 години история на състезанието. Сега, след дълги разисквания, журито разгласи своите топ 10 - и всички те се състезават за премията от £16 000 ($20 000).

„ Наградите демонстрираха какъв брой ангажирани са създателите в региона на ИИ, а стандартът на късия лист не е нищо друго с изключение на необикновено “, изясни Уил Монанж, съосновател на Fanvue. „ Изчисляваме, че има към 10 000 AI основатели по целия свят, само че това, което направиха премиите, е да разкрият основатели, за които никой от нас не е знаел, че имат завладяващи предистории, дружно с надарени основатели зад тях, създаващи наличие за своите почитатели....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР