Първият в света Dynamic AMOLED Infinity Flex Display с безкрайни

...
Първият в света Dynamic AMOLED Infinity Flex Display с безкрайни
Коментари Харесай

Samsung представи официално сгъваемия Galaxy Fold. Цена - 2000 евро

Първият в света Dynamic AMOLED Infinity Flex Display с безкрайни благоприятни условия за осъществяване на доста задания и най-широко обхватната ни камера – в едно устройство, достижение на науката
Тази вечер Samsung разкри дълго чакания Galaxy Fold, революционно сгъваемо устройство, създаващо напълно нова мобилна категория. Galaxy Fold разполага с първия в света 7.3-инчов Infinity Flex Display, който се сгъва в плътно устройство с екран от горната страна на капака. Galaxy Fold предлага мощен нов метод за осъществяване на доста задания, гледане на видеоклипове, игри и други – създавайки потребителски прекарвания и благоприятни условия от последващо потомство, разработвано с години.

„ Днес Samsung написа идната глава в историята на мобилните нововъведения, променяйки визиите за това какво е допустимо при смарт телефоните. Galaxy Fold вкарва напълно нова категория, която открива нови благоприятни условия, невиждани до в този момент с нашия Infinity Flex Display. ”, сподели DJ Koh, президент и основен изпълнителен шеф на отдел IT & Mobile Communications в Samsung Electronics. „Създадохме Galaxy Fold за тези, които желаят да изпитат какво може да направи такова великолепно сгъваемо устройство, отвън рестриктивните мерки на обичайния смарт телефон. “


Смартфон. Таблет. Сгънати в едно.
Galaxy Fold е категория самичък по себе си. Той дава нов тип мобилни преживявания, позволявайки на потребителите  да вършат неща, които те до този миг не можеха с елементарен смарт телефон. Сега потребителите имат най-хубавото от двата свята; плътно устройство, което се разпростира, с цел да разкрие най-големия смарт телефон екран на Samsung. Galaxy Fold сплотява новаторски материали за направа, инженерни и дисплейни нововъведения, създадени в продължение на осем години след дебюта на първия първообраз на сгъваем екран на Samsung през 2011 година
Нови материали на за направа екрана
Вътрешният екран не просто се огъва. Той се сгъва. Сгъването е по-интуитивно придвижване и по-трудна иновация за имплементиране. Samsung изобрети нов полимерен пласт и сътвори екран с към 50% по-тънък от нормалния екран на смарт телефона. Новият материал прави Galaxy Fold еластичен и здрав, основан, с цел да издържи.
Нов сгъваем механизъм
Galaxy Fold се отваря безпрепятствено и естествено, като книга, и се затваря плоско и плътно с един клик. За да реализира това, Samsung проектира комплицирана еластична връзка с голям брой съединителни детайли. Тази система е невидима, с цел да имате непрестанен и грациозен тип.
Нови дизайнерски детайли
Samsung реализира съвършенство във всеки подробност – от екрана до корпуса и всеки детайл, който можете да видите и докоснете. Сензорът за пръстови отпечатъци се намира в профил, където палецът се слага естествено, тъй че устройството да се отключва елементарно. Двете акумулатори и съставените елементи са отмерено разпределени, тъй че Galaxy Fold се усеща пропорционално и симетрично в ръцете ти. Цветовете с неповторимо покритие – Космическо сребристо, Космическо черно, Марсиански зелено и Астро синьо – и гравираната еластична връзка с логото на Samsung допълват елегантния свършек на устройството, което пасва в ръката ти идеално.


Изцяло ново преживяване
Galaxy Fold е планиран с мисъл за потребителите на смарт телефони – стимулирани от желанието за по-големи и  по-добри устройства като визия, размер и форма, които усъвършенстват тяхното потребителско преживяване. Galaxy Fold трансформира екрана, от който се нуждаете тъкмо сега, в който се нуждаете. Извадете  го от джоба си за позвънявания, писане на текстове и други действия, осъществени с една ръка, и го отворете за безкрайни нови благоприятни условия за  мултитаскинг и по-висококачествено гледане на най-големия ни мобилен екран за презентации, разглеждане на цифрови списания,  гледане на филми и наличие с добавена действителност.

Уникалният UX, основан единствено за Galaxy Fold, обезпечава нови способи да извлечете оптималната изгода от вашия смарт телефон:

Много прозорци по едно и също време: Възможностите стават безкрайни с Galaxy Fold, основан за мултитаскинг. Вече можеш да отвориш до три приложения по едно и също време на главния дислей и можеш да сърфираш, пишеш текстови известия и  да споделяш без да затваряш някой прозорец.

Приложения без спиране: Направете подсъзнателен, безпроблемен преход сред капака и главните екрани. Тъй като Galaxy Fold се отваря и затваря, приложенията автоматизирано ще се появят там, където ги оставите. Когато сте подготвени да извършите фотография, да извършите редакции или да погледнете по-отблизо фййда с вести, отворете екрана за огромен екран за по-пълна картина и добра видимост.

Samsung работи взаимно с Гугъл и разработчиците на Android, с цел да подсигурява, че обичаните приложения и услуги на потребителите са налични за UX на Galaxy  Fold.


Премиум продуктивност, създадена за прегъване
Galaxy Fold е основан за интензивна приложимост, без значение дали работите, играете или споделяте – всяка от които изисква чудесно показване и осъществяване. Снабден с мощен хардуер, Galaxy Fold е повече от подготвен да извърши тези задания.
Правете повече: За да се подсигурява, че всичко работи безпроблемно, даже когато се пуснат и работят три приложения по едно и също време, Samsung оборудва Galaxy Fold с мощно, последващо потомство AP чипсет и 12GB RAM за скорост на работа, както при PC. Усъвършенстваната система за двойна батерия е особено проектирана да бъде в крайник с вас. Galaxy Fold също може да зарежда себе си и второ устройство по едно и също време посредством Wireless PowerShare, до момента в който е обвързван с нормално зарядно, тъй че можете да оставите второто си зарядно вкъщи. Върховно мултимедийно преживяване: Galaxy Fold е предопределен и за развлечение. Благодарение на потапящите визуализации на Dynamic AMOLED дисплея  и ясния и чист тон от стерео високоговорителите, настроени от AKG, обичаните филми и игри оживяват с богати цветове и бездънен тон. Нашата най-широко обхватна камера, която се приспособява към разнообразни функционалности и действия : Независимо от метода, по който държите или сгъвате устройството, камерата ще бъде в подготвеност да снима сцената, тъй че в никакъв случай да не пропуснете момента. С шест обектива – три на гърба, два от вътрешната страна и един на капака – системата на камерата на Galaxy Fold се употребява с лекост. Galaxy Fold вкарва ново равнище на мултитаскинг, което ви разрешава да употребявате други приложения по време на видео диалог. Направи всичко с Galaxy Fold : Galaxy Fold е повече от мобилно устройство. Това е портал за цяла Galaxy система от свързани устройства и услуги, създадени от Samsung през годините, с цел да улесни потребителите да вършат нещата, които не биха могли да създадат преди. Свържете с Samsung DeX за още по-висока продуктивност.. Bixby поддържа нови функционалности за просветеност като Bixby Routines, с цел да ви помогне да отговорите на личните си потребности, а Samsung Knox ще резервира вашите данни и информация в сигурност. Можете с лекост да употребявате телефона, с цел да вършиме покупки със Samsung Pay, или да следите ръководството на вашето здраве със Samsung Health – екосистемата на Galaxy е тук, с цел да следите и реализирате нещата, които ви вълнуват.
Galaxy Fold ще бъде разполагаем във второто тримесечие на 2019

 
Galaxy Fold продуктови спецификации Galaxy Fold Display Main display: 7.3 ” QXGA+ Dynamic AMOLED (4.2:3)

Cover display: 4.6 ” HD+ Super AMOLED (21:9)

* Screen measured diagonally as a full rectangle without accounting for the rounded corners Camera Cover camera10MP Selfie Camera, F2.2Rear triple camera16MP Ultra Wide Camera, F2.2

12MP Wide-angle Camera, Dual Pixel AF, OIS, F1.5/F2.4

12MP Telephoto Camera, PDAF, OIS, F2.4, 2X optical zoomFront dual camera10MP Selfie Camera, F2.2

8MP RGB Depth Camera, F1.9 AP 7nm 64-bit Octa-core processor Memory 12GB RAM(LPDDR4x), 512GB (UFS3.0)

*User memory is less than the total memory due to storage of the operating system and software used to operate the device features. Actual user memory will vary depending on the operator and may change after software upgrades are performed.

*No MicroSD slot Battery 4,380mAh (typical)*

Fast Charging compatible on wired and wireless

Wired charging compatible with QC2.0 and AFC

Wireless charging compatible with WPC and PMA

* 4,380mAh (typical) refers to the typical value of the battery capacity as tested under third-party lab conditions. Typical value is the estimated average value considering the deviation in battery capacity among the battery samples. Rated (minimum) capacity is 4,275mAh. Actual battery life may vary depending on network environment, usage patterns and other factors. OS Android 9.0 (Pie)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР