Първият в България мобилен пункт за кръводаряване Аз Вярвам и

...
Първият в България мобилен пункт за кръводаряване Аз Вярвам и
Коментари Харесай

Първият в България мобилен пункт за кръводаряване е вече във Варна

Първият в България мобилен пункт за кръводаряване „ Аз Вярвам и Помагам “ е към този момент във Варна.
Той бе закупен със събрани средства от хиляди хора, взели участие в акцията на сдружението за събиране на използвани пластмасови капачки.
Ключовете получи доктор Жанина Йорданова, шеф на кръвния център във Варна от ръководителя на благотворителната акция Владислав Николов. Специализираният автомобил бе показан в 10,00 ч пред постройката на центъра в двора на МБАЛ „ Света Анна “.
„ Аз Владислав Николов, като основател най-дългогодишната в България благотворителна акция за събиране на капачки и стотинки „ Аз Вярвам и Помагам “, дружно с Антония Антонова и стотици посетители дарихме неповторимият и първи в България транспортен мобилен пункт за кръводаряване в помощ на хиляди пациенти! “, похвали се в обществената мрежа уредникът на акцията.
Тази събота (23.09.23 г.) от 10:00 ч. до 19:00 ч. на входа на Морската градина (до Фестивален и Конгресен център Варна) може да видите онлайн първия в България мобилен пункт за кръводаряване „ Аз Вярвам и Помагам “, който е закупен със средства от капачки, стотинки и дарения на хиляди хора.
По време на събитието ще има благотворителен базар с доста нови и забавни рекламни материали. Всички събрани средства ще бъдат дарени в поддръжка събирането на 500 000 лева и в помощ на хиляди бебета и деца.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР