Първият учебен ден наближава, а с него и вълнението по

...
Първият учебен ден наближава, а с него и вълнението по
Коментари Харесай

Всичко от списъка на ученика може да намерите в Сердика Център следващия уикенд

Първият образователен ден наближава, а с него и вълнението по неговата подготовка. Списъкът с нужните за всеки възпитаник материали е много дълъг и въпреки пазара да изобилства от тетрадки, раници и училищен принадлежности, неговото осъществяване може да бъде предизвикателство за всеки родител. За да улеснят дребни и огромни от Сердика Център събират разнообразни известни производители и марки на особено ревю идващия уикенд.

За интервала от 9 до 11 септември на равнище -1 в Сердика Център единствено с една шопинг разходка, ще може да си набавите както техника, по този начин и редица училищен принадлежности. На място всеки ще може да си избере тетрадки с неповторимия дизайн на Black&White и комфортна раница BELMIL, на който са извънреден представител. Orange Center и igra4kite.com ще показват на всички бъдещи възпитаници красиви аксесоари, пособия и литература, а за най-запалените геймъри на място ще бъдат Sunday Habit, представяйки раници, тетрадки и още редица артикули на обичаните им влогъри. Всички почитатели на LEGO, MINECRAFT, FORTNITE, SUPER MARIO, HARRY POTTER могат да посетят щанда на Unwear.bg, където ще могат да си харесат нещо за идната година. За спортните дрехи в часовете по физическо, ще се погрижат от Genezis Wear, а Технополис ще предложат артикули на Logitech на преференциални условия.

На място всеки клиент ще може да се включи в забавни демонстрации, обезпечени от АБВ Академия, чиито фокус е проучването на инженерни курсове, с осъществени планове като “Робопартанс ” и “Забавна Математика ”. Най-малките ще могат да си изберат красиви дървени играчки от Wood House, вдъхвайки им живот и развивайки въображението им. А всички родители, които към момента се чудят на какви извънкласни занимания да запишат децата си, ще могат да прегледат богатия избор на SmartyKids Оборище, с курсове подобаващи за възраст от 4 до 12 година

Тъй като сезонът на вирусите наближава и укрепването на имунната система е изключително значимо за всеки възпитаник, от Calvita ще показват артикули за здрави, умни и енергични деца със мощна имунна система, Bill Key ще ни предложат да опитаме техните напълно натурални билкови чайове, създадени в България.

Повече за събитието и изложителите може да научите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР