Първият собственик на XL Bully, преследван по новия закон, настоява,

...
Първият собственик на XL Bully, преследван по новия закон, настоява,
Коментари Харесай

Първият собственик на XL Bully, преследван по новия закон, настоява, че кучето е било „чудесно с децата“, но „изглеждаше страшно“

Първият притежател на XL Bully, преследван по новия закон, упорства, че кучето му е „ отлично с децата “, само че „ просто изглеждаше малко плашещо ".

Патрик Маккеоун не съумя да кандидатства за освобождение за кучето си или да кастрира животното или да получи застраховка за трета страна в сходство със законодателството, което влезе в действие на 1 февруари.

Неговото тригодишно куче, Съли, беше държано в задния двор на дома му в Уъртинг, Западен Съсекс. Полицията разкрила кучето, когато посетила дома на мъжа по друг случай предишния месец.

И господин McKeown, 40, се яви в магистратския съд в Уортинг, с цел да признае едно обвиняване за владеене или развъждане на бойно куче, обратно на Закон за рисковите кучета. Говорейки по-късно, господин McKeown сподели на MailOnline: „ Съли беше необикновено куче, той в никакъв случай не направи нищо неприятно, в никакъв случай не ухапа друго куче. Беше страховит с децата, просто изглеждаше малко плашещо. Законът си е закон, само че е необичайно закононарушение. Властите приспаха Съли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР