Първият силен пролетен дъжд се изля преди дни в Пловдив,

...
Първият силен пролетен дъжд се изля преди дни в Пловдив,
Коментари Харесай

Тротоар, количка и един пролетен дъжд СНИМКА

Първият мощен пролетен дъжд се изля преди дни в Пловдив, където съумя да сътвори непредвидени проблеми за някои пловдивчани. Особено на тези, на които се наложило да преминат по някои от улиците, оказали се дом на нови локви.

Майка с количка показа и за непредвиденото " приключение ", през коeто ѝ се наложило да премине -  необятна локва по цялата широчина на тротоар, който се намирал на оживения бул. " Христо Ботев ".

За обстановката пловдивчанката споделя в обществената мрежа Фейсбук, като добавя картината и с красноречива фотография. Тя популяризира фотография на бебешката количка, намираща се пред локвата.

" Това е тротоарът на един от най-главните булеварди в Пловдив - " Христо Ботев ". За дребните улички няма смисъл да приказвам.
Приоритетите са сбъркани ", написа Невена Ц.

Неудобството възмущава пловдивчани, а други напомнят и за други усложнения, които донесе дъжда. Само преди дни необятни локви се появиха и по доста други тротоари и улици.

Поройният дъжд  съумя да наводни и " Коматевския възел ". Вечерта на 17 април част от сектора остана под вода. Ситуацията демонстрираха фрагменти в мрежата, на които се видяха коли и рейс от градския превоз, които са затънали във вода, пробвайки да преминат напред.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР