Първият шоурум на eMAG в България отваря врати утре в

...
Първият шоурум на eMAG в България отваря врати утре в
Коментари Харесай

Един от най-големите онлайн ритейли в ЦИЕ отваря първия си шоурум в България

Първият шоурум на eMAG в България отваря порти на следващия ден в столичния мол Сердика Център. Платформата за електронна търговия уголемява активността си у нас, като вкарва т.нар омниканален метод - предоставяйки и онлайн, и физическа дестинация за извършване на покупки, а с това и доста спомагателни преимущества за клиентите си.

Шоурумът се намира в Сердика Център на бул. " Ситняково " №48. Шоурумът ще разполага с 250 кв.м. комерсиална повърхност и ще бъде отворен всеки ден от седмицата сред 10 и 21 часа.

Ще има опция за закупуване на артикули на място от складова наличност от 500 продукта, както и за поръчки на избрани артикули онлайн, с безвъзмездна доставка до шоурума - откъдето могат да се вземат още същия ден.

Още едно преимущество на физическата локация на eMAG ще е улесненото връщане на артикули, защото клиентите ще могат да вършат своите поръчки и да получават съвещания на място. Новият канал за продажби на платформата за електронна търговия идва и с варианти за потребителски заеми.

За търговеца

eMAG е част от Naspers group и един от най-големите онлайн ритейли в Централна и Източна Европа. Групата от компании в Румъния и България е учредена преди 19 години и има известност на мултинационален специалист в електронната търговия с активност в 4 страни (България, Унгария, Полша и Румъния).

В България eMAG предлага повече от 100 000 свои продукта, а в Marketplace платформата си още над 900 000 продукта в доста категории, в това число телефони, тв приемници, таблети, домашни електроуреди и други електронни устройства. eMAG.bg предлага също играчки, книги, артикули за дома и градината, артикули за хубост и здраве, занимание, фешън и спортни артикули.

Цените в новия шоурум

Цените ще бъдат същите като в уеб страницата на eMAG. Отстъпки ще има в първите 3 дни от отварянето от 11 до 13 септември, когато ще има извънредни оферти от артикули от известни категории на специфични цени, важащи единствено за шоурума. Ще има и спомагателни оферти от разнообразни категории като мобилни телефони, тв приемници, електроуреди, преносими компютри и аксесоари.

В шоурума на eMAG ще се обитава и Apple Shop - даващ опция на потребителите да открият и да тестват най-новите артикули, да ги съветват особено подготвени чиновници и да употребяват оторизиран сервиз. От Apple също са подготвили атрактивни оферти за първите 3 дни на отварянето на техния магазин в шоурума на eMAG.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР