Първият шанс за край на блокадата на София ще бъде

...
Първият шанс за край на блокадата на София ще бъде
Коментари Харесай

Владо Бучковски: Мисля, че имаме шанс да постигнем напредък тази година

Първият късмет за завършек на блокадата на София ще бъде след образуването на новото българско държавно управление. Това съобщи през днешния ден специфичният представител на за България Владо Бучковски за уеб страницата " 360 степени ", съобщи.
Бучковски сподели, че концепцията на македонското външно министерство, която е призната и от българското външно министерство, е да се одобри документ на взаимна държавна конференция, която Скопие се надява да бъде свикана допустимо най-скоро. Той добави, че проектът за деяние сред двете страни е 99 % подготвен и това дава вяра за държавна конференция през идващите няколко седмици за основаване на подобаваща атмосфера преди диалозите, които министър председателят на Република Северна Македония се надява да се проведат през май или юни, след образуването на ново българско държавно управление.
 България предложи на Северна Македония проект за деяние в разнообразни браншове България предложи на Северна Македония проект за деяние в разнообразни браншове
Вицепремиерът Екатерина Захариева одобри специфичния делегат на държавното управление на Република Северна Македония Владо Бучковски, който е на...
" Мисля, че имаме късмет да реализираме прогрес тази година. Има действителен късмет да реализираме компромис, тъй като сме покрай намиране на решение, което ще е задоволително за двете страни ", съобщи Бучковски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР