Първият регионален клуб на Продължаваме Промяната в чужбина вече е

...
Първият регионален клуб на Продължаваме Промяната в чужбина вече е
Коментари Харесай

ПП откри първия си регионален клуб в чужбина

Първият районен клуб на Продължаваме Промяната в чужбина към този момент е реалност. Пред повече от 100 български жители, съпредседателите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев публично откриха клуба във Виена и обявиха, че има по какъв начин всички дружно да създадем България, за която мечтаем, предават от пресцентъра на партията. 

Събитието събра дейни хора от разнообразни точки в Австрия и прилежащите страни и протече със стойностна полемика, в която с изключение на ръководителите на Политическа партия, се включиха и народните представители в 48 Народно събрание Андрей Гюров, Даниел Лорер, Калина Константинова, Искрен Митев, Деница Симеонова и Цветелина Заркин.

Българската общественост с внимание изслуша какви са концепциите и визията на Продължаваме Промяната по какъв начин България да се трансформира в съвременна европейска страна. В тази връзка една от главните тематики беше обединяването преди идните избори, което представителите на Политическа партия показаха освен в политически аспект сред Продължаваме Промяната и Демократична България, а и посредством припознаване на идеите на всички жители, които желаят България да бъде заслужен сътрудник в Европейски Съюз с висок стандарт на живот, конкурентна новаторска стопанска система, същинско, а не на думи господство на закона.

Представителите на българската общественост от своя страна се включиха доста интензивно и сериозно с въпроси по тематиките, свързани с родината, които ги вълнуват най-вече.

Като част от общественост зад граница, българите споделиха, че откровено се вълнуват и от тематиката за основаване на регион " Чужбина “. В хода на полемиката стана ясно, че всеки един от представителите на Политическа партия, който се включи в събитието, припознава тази концепция. И двете страни имат вяра, че е значимо да се ускори разговорът сред българите в чужбина и народните представители, който да е причина за ефикасна взаимна работа.

Регионалният клуб във Виена ще бъде мястото, което ще улесни опцията за връзка. В него непрекъснато ще има представители, а всички дейни хора с хрумвания ще могат да споделят своята визия за процесите в България, както и проблемите и идеите, които пазят като българи зад граница. Към клуба могат да се причислят всички хора, които имат вяра в идеята на смяната. Не е належащо участие в партията или българско поданство, а просто да гледаме в една посока – с готовност да създадем България по-добро място за живеене.

Виена е единствено първата стъпка към създаване на структури на Продължаваме Промяната в чужбина. Благодарение на инициативността на българите в други европейски страни, скоро следва да бъдат открити още районни клубове. Защото смяната се случва, единствено когато сме обединени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР