Първият работен ден на депутатите в 49-ия парламент ще продължи

...
Първият работен ден на депутатите в 49-ия парламент ще продължи
Коментари Харесай

Първият звънец в парламента: Събраха се, заклеха се, но без резултат

Първият работен ден на депутатите в 49-ия парламент ще продължи и на следващия ден, само че огромното неспокойствие ще си остане за през днешния ден. От кучето, което за повторно открива парламент, през всеки сменен привет и усмивка сред народните представители.

Всички гледаме към постройката съществено, то тук постоянно има и доза комизъм.

От сутринта на парадния вход депутатите посрещаха четириноги. Едното беше добре познатото от предходния парламент куче Фернанда.

„ Това ще бъде последният път, в който Фернанда идва тук и се снима от медии... Народът би трябвало да разбере, че не може едно животно да оправи страната, а би трябвало народът да си оправи страната. Това е ситуацията. Не може едни и същи мутри да влизат в Народното събрание и никаква работа да не правят “, сподели притежателят на кучето Петър Илиев.

На служебния вход депутатите пък бяха посрещнати от уединен протестиращ.

Депутатската поддръжка се оказа нужна освен за държавно управление, само че и за паднал по време на дълга си оператор.

И до момента в който някои влязоха в зала със здравец, вероятно за сполучлив старт на Народното събрание, то други се опитваха да счупят ледовете.

„ Нищо изключително не сме си казвали. Човекът ме поздрави, аз го поздравих. Нищо изключително “, сподели съпредседателят на Демократична България Христо Иванов.

„ Христо Иванов ми е бил вицепремиер. Нормално е, човешки е. Аз и с Коцето, а господин Костадинов си приказвах и с господин Иванов и доста други “, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Борисов: Чакай бе Беновска, ще ни изкарат, че сме гаджета, стига се държа за мене.

И въпреки да не е ясно докога ще изкара този парламент, всичко остана документирано и в персоналния списък.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР