Първият привлечен от Станимир Стоилов футболист при завръщането му в

...
Първият привлечен от Станимир Стоилов футболист при завръщането му в
Коментари Харесай

Търпението на Мъри към един от любимците му в Левски се изчерпа

Първият притеглен от Станимир Стоилов футболист при завръщането му в Левски - Димитър Костадинов, към този момент гледа към изхода, написа " Тема спорт ". Полузащитникът направи първа подготовка със " сините” минути откакто Мъри бе показан като треньор, само че по този начин и не съумя да завоюва доверието на експерта, което включва и дисциплинираност и привички отвън терена.

Онзи ден в Разград Костадинов влезе в последните минути, а това се дължи на изключително събитие, каквото бе болестта на Здравко Димитров. Любопитното е, че и двамата пристигнаха в Левски от Септември (София). Статусите им на " Герена” обаче са разнообразни като времетраене на договорите. Димитров е привързан до края на сезона и на този стадий не е преговарял за удължение на този период, а по всичко проличава, че това евентуално няма да се случи и крилото ще си тръгне през лятото като свободен сътрудник. Той евентуално ще остане в столицата, като варианти пред него са Славия и Локомотив (София). Димитров отстъпи позиция пред новопривлечения Уелтон, който захапа крепко по десния фланг на офанзивата и не наподобява евентуално скоро обстановката да се промени.

Димитър Костадинов е с контракт за три години, само че е евентуално да започват диалози за преустановяване още в края на първата. Малко след началото на престоя му на " Герена” той бе предизвестен първо импровизирано, а след това и пред медиите от треньора да се концентрира единствено в уговорките си на терена. " Костадинов би трябвало да си почисти главата от странични неща”, сподели на един от есенните си брифинги Стоилов, без да конкретизира какво има поради. Треньорът обаче очевидно е вдигнал ръце, а на поста на Димитър към този момент работят Филип Кръстев, Георги Миланов и Илиян Стефанов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР