Първият потвърден загинал на борда на горелия този уикенд ферибот

...
Първият потвърден загинал на борда на горелия този уикенд ферибот
Коментари Харесай

Разпозната е първата жертва на изгорелия ферибот

Първият доказан умрял на борда на горелия този уикенд ферибот край гръцкия остро Корфу е разпознат, оповестяват гръцките управляващи. Гръцкият водач на камион Евангелос Малесиадас е разпознат от сина си през днешния ден.

Все още 10 пасажери на кораба са в неопределеност. Макар общо 43-ма пожарникари да се качиха на кораба този следобяд, разграничени на 10 групи, те не са съумели да доближат всички точки на ферибота. Мощният пожар е запълнил доста пространства с токсичен пушек, а сред камионите е доста тясно и пожарникарите би трябвало да влизат по един. Все още има обособени огнища на борда, макар охлаждането и дългите старания на огнеборците.

https://www.clubz.bg/uploads/2022/02/ферибот2.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 700 " height= " 467 " />

Припомняме, че първата жертва на пожара във ферибота край о. Корфу беше открита през днешния ден. Гръцките управляващи оповестиха за открито обгорено тяло в кабина на камион, който е бил на борда на кораба. 10 пасажери се водят в неопределеност, измежду тях са и 7 български жители.

От Министерство на външните работи потвърдиха, че тирът, в който е открито тялото през днешния ден, е гръцки - само че измежду пасажерите в неопределеност има и 7 български жители.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР