Първият полет по линията София-Скопие ще бъде на 11 февруари,

...
Първият полет по линията София-Скопие ще бъде на 11 февруари,
Коментари Харесай

Първият полет София-Скопие ще е на 11 февруари

Първият полет по линията София-Скопие ще бъде на 11 февруари, удостовери прид медии в Скопие министърът на превоза на Северна Македония Благой Бочварски.

Компанията " GullivAir " и двете страни чакат линията да стане постоянна през март.

След като транспортните министри на двете страни се срещнат идната седмица в София, българският транспортен министър Николай Събев ще лети до Скопие с български туроператори на първия полет. В Скопие е планувана среща сред туроператори от София и Скопие.

Същевременно външният министър на страната Буяр Османи уточни, че " умел посланик " ще е новият дипломат на РСМ в София, а предлагането към този момент е изпратено на президента Стево Пендаровски за утвърждение. В публичното пространство се загатва името на ръководителя на делегацията на Република Северна Македония в Брюксел Агнеза Руси.

Османи съобщи още, че другата седмица двете страни ще договарят в София по пакета " 4+1 " и уточни че предложенията за заледяване активността на историческата комисия са опит за миниране на договарянията сред двете страни. Той прикани историците от Комисията да не се месят в работата на политиците, и назад.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР