Първият по рода си фолклорен център в Пловдив отваря врати

...
Първият по рода си фолклорен център в Пловдив отваря врати
Коментари Харесай

Първият фолклорен център в Пловдив отваря врати до броени дни

Първият по рода си фолклорен център в Пловдив отваря порти до броени дни. Всички ценители на българската фолклорна музика, както и феновете на национални танци могат да посетят „ ХОРЕМАГЪ ” , с цел да се потопят напълно в атмосферата на достоверната българска просвета.
Прочетете още
Фолклорен център „ ХОРЕМАГЪ ” е ситуиран в комплекс 7points на бул. „ Санкт Петербург “ 131 и дава поръчка да се трансформира в едно от обичаните места на хората, които обичат да се забавляват същински.

Откриването ще се състои на 15 октомври , когато гост-изпълнители ще бъдат емблематичните музиканти от  Виевската фолк група . Освен надарените реализатори и оркестъра, неповторимият темп на българските народни танци ще бъде показан от хореографията на танцов отбор .

Прочутите музиканти от оркестър „ Канарите ” пък ще се погрижат за отличното въодушевление на гостите на 22 октомври . През годините те се трансфораха в най-именитият оркестър за българска авторска и достоверна национална музика. Кувертът за събитие е  50 лв..

Направете вашата резервация още в този момент на телефонен номер 0876 59 59 59 и си гарантирайте едно незабравимо преживяване.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР