Първият от поредица семинари с участието на представители на ПП

...
Първият от поредица семинари с участието на представители на ПП
Коментари Харесай

АБВ проведе в Плевен първият семинари с участието на представители на партията в органите на местното самоуправление

Първият от поредност семинари с присъединяване на представители на Политическа партия АБВ в органите на локалното самоуправление организира партията в Плевен, където се събраха кметове на обитаеми места, общински съветници и кметове на общини, оповестиха от пресцентъра на партията.

„ Основните разбори бяха ориентирани към оценката на изборното законодателство и нуждата от пускане на диспути незабавно, които да доведат до внасянето в Народно събрание на артикули, които да разрешат до края на сесията на Народното събрание да бъдат признати съществени и солидни нормативи, създаващи предпоставки и условия за осъществяване на честни парламентарни, локални и президентски избори “, уточни ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков. Пред медиите той разяснява, че в противоположен случай внушението у жителите за неизбежност на изборния резултат.

Румен Петков: Организацията и провеждането на вота са неуспех на ЦИК

През идната седмица Политическа партия АБВ ще показа своите оферти за промени в организацията и осъществяване на изборите на вниманието на управлението на Народното събрание, на президентството и парламентарно показаните политически сили.
„ В настоящия си тип изборното законодателство дискредитира изборния развой, слага под подозрение оповестения избирателен резултат и оставя нелегитимни определените органи и с тежки подозрения за манипулиране “, уточни Румен Петков.

Избраният кмет на община Батак Петър Паунов встъпи в служба

Кметът на Мездра Иван Аспарухов, който има четири мандата зад тила си, акцентира нуждата от ориентиране на напъните по топене на процеса на децентрализация на локалната власт. „ За задачата е доста значимо страната да регламентира финансовите си задължения към общините. Всичко останало е метод на държането на общините във финансова взаимозависимост и послушание “, добави Аспарухов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР