Първият обитател на Парка за танцуващи мечки край Белица -

...
Първият обитател на Парка за танцуващи мечки край Белица -
Коментари Харесай

Приспаха първия обитател на Парка за танцуващи мечки край Белица, за да не се мъчи

Първият жител на Парка за танцуващи мечки край Белица - Стефчо, бе приспан, с цел да не се мъчи от болки. Това оповестиха от фондация " Четири лапи ", която построи и стопанисва парка.

Гледачите на 34-годишния Стефан забелязали, че той не е деен както нормално и доста внезапно положението му почнало да се утежнява. Движенията му ставали все по-трудни с всеки минал ден.

" Показваше признаци на болежка и едвам ядеше храна. Стефан неотложно получи медикаменти и беше планувана щателна здравна инспекция. Ултразвуковите и кръвни проучвания разкриха чернодробни тумори и тежка анемия. Лошата прогноза, неналичието на благоприятни условия за лекуване и фактът, че това положение е мощно мъчително за него и утежнява благосъстоянието му, доведоха до решението на лекарите ", оповестяват от фондацията.

" Стефан постоянно ще остане един от любимците на посетителите, както и на работещите в Парка. Той бе една от най-дружелюбните мечки. Въпреки обстоятелството, че той беше по-голям от останалите мечки в заграждението си и можеше да господства над всички, действителността бе тъкмо противоположното - Стефан не се държеше " шефски ", а бе мирен и спокоен ", допълват от " Четири лапи ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР