Първият мандат е обречен на провал и това г-н Борисов

...
Първият мандат е обречен на провал и това г-н Борисов
Коментари Харесай

Владислав Панев: Първият мандат е обречен на провал и г-н Борисов много добре го знае


„ Първият мандат е жертван на неуспех и това господин Борисов доста добре го знае. Изглежда ми, че и вторият мандат в действителност е жертван заради измененията в Изборния кодекс. Парламентарното болшинство не се занимава с същинския дневен ред на България. Оттам нататък - какво държавно управление на малцинството. Дай Боже да има някакво развиване, само че е мощно подозрително “, сподели, зам.-председател на ПГ на „ “.

Той сподели, че Демократична България не са подготвени да бъдат в коалиция с, като най-важната причина за това са поръчките на за предизборни разходи.

разяснява изказванията на, че има нова коалиция „ Лукойл “, която пази съветските ползи и финансира войната.

„ Това са тълкования на. Виждаме и предложенията на служебното държавно управление и това, което може да се направи във връзка с рафинерията. Ние хубаво извоювахме една дерогация за това да можем да преработваме в „ Нефтохим “ съветски нефт, само че въпреки това това изобщо не се усеща на пазара на горива или от фиска. Цялата облага от разликата сред съветския нефт и петрола не интернационалните пазари сега отива в притежателя на рафинерията “, сподели той.

Панев разяснява и държанието на към Демократична България.

„ От няколко месеца тече някаква младежка свалка от тяхна страна. Няма да се поддадем. Не мисля, че Борисов може да стои в страни, в Банкя, да не си подвига телефона и да не раздава заповеди от там. Естествено, че той ще взима крайните решения. Важно е какво ще е парламентарното болшинство зад това ръководство. То явно ще се състои от групата на, която не е изключително сговорчива във връзка с значимите промени в България “, сподели още той.

Демократична България ще отидат на срещата с кандадата за министър председател на проф. Габровски, с цел да му кажат, че няма да го поддържат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР