Първият магазин на Lidl в столичния квартал Люлин – на

...
Първият магазин на Lidl в столичния квартал Люлин – на
Коментари Харесай

Lidl отваря първия си аутлет за дрехи, играчки, продукти за дома и инструменти

Първият магазин на Lidl в столичния квартал „ Люлин ” – на бул. „ Доктор Петър Дертлиев ” 111, се трансформира в аутлет . Единствено там клиентите на веригата могат да открият нехранителни артикули с до 70% понижение. Селекцията от артикули в аутлета се разграничава от останалите обекти, като включва и продукти от предходни сбирки.

„ Отново потвърждаваме, че се вслушваме в нашите клиенти и вършим всичко допустимо, с цел да отговорим на изменящите се потребителски настройки и потребности. В аутлета магазина в квартал Люлин събираме на едно място огромно многообразие от качествени нехранителни артикули , които предлагаме с атрактивни понижения до 70%. Като смарт дискаунтър №1 у нас и в Европа наша задача е да превърнем извършването на покупки в комфортно и прелестно прекарване, което пести време и носи задоволеност по повод и на качеството , и на цените ”, сподели Чавдар Михайлов, шеф „ Продажби и логистика " Регионално сдружение Равно поле в Лидл България.

Аутлет концепцията дава опция на клиентите на Lidl да намерят всички нехранителни артикули, нужни за едно домакинство . Сред тях са кухненски уреди и такъми от специфични серии на личните марки на веригата, детски играчки и принадлежности, както и огромно многообразие от украса за дома и градината.

В магазина могат да бъдат открити и обичаните детски облекла от личните марки Lupilu и Perpets , както и текстил на Esmara и Livergy за него и нея и Crivit за спорт и дейна отмора.

Всички текстилни оферти на веригата са сертифицирани от немския институт за качество Hohenstein .

Високо оценени от клиентите са и инструментите Parkside , които със своята издръжливост и качество подсигуряват съвършената реализация на всеки план за дома и градината.

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и участва в 31 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днескомпанията има 128 магазина в 55 града и над 4000 чиновници. Предимствата на характерния бизнес модел, необятната гама артикули с оптимално съответствие качество-цена и въвеждането на редица новаторски практики и модели, постановиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда почтено, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, чиновници и сътрудници.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР