Първият мач от новия сезон на ЦСКА ще се играе

...
Първият мач от новия сезон на ЦСКА ще се играе
Коментари Харесай

ЦСКА посреща Спартак в понеделник, 10 октомври

Първият мач от новия сезон на ЦСКА ще се играе в понеделник, 10 октомври от 19 часа в новата зала на клуба. Срещата ще се излъчва директно в ефира на MAX Sport 2. Момчетата на Росен Барчовски не престават да се готвят, като след изиграните 4 контроли не са планувани нови мачове до старта на шампионата.

Междувременно към момента се чака подробна информация за контузията на гарда Брандън Йънг, който се контузи в последните минути на контролата против Ямбол. След като лекарите слагат точна диагноза и назначат лекуване, ще стане ясно какъв брой седмици ще пропусне американецът. Йънг бе водещ изпълнител на отбора в контролите и отсъствието му сигурно ще се отрази отрицателно на тима.

От клуба оповестиха и ново партньорство с известна българска компания. След като efbet стана общоприет спонсор, поддръжка за " армейците " пристигна и от веригата спортни центрове Pulse Fitness & Spa. Отборът води кондиционната си подготовка в зала ARENA на 4-ти километър. Помощник-треньорът Георги Давидов, който дава отговор за физическото положение на баскетболистите, е извънредно удовлетворен от изискванията, които Pulse Fitness & Spa дава на ЦСКА.
 Рилски състезател завоюва Суперкупата на България
Рилски състезател завоюва Суперкупата на България

Рилецо надделя Балкан (Ботевград) с 10 точки разлика
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР