Първият мач на Нефтохимик от пролетния дял на първенството в

...
Първият мач на Нефтохимик от пролетния дял на първенството в
Коментари Харесай

ФК Нефтохимик стартира пролетния дял на първенството

Първият мач на Нефтохимик от пролетния дял на шампионата в „ Б “ районна група „ Център “ ще бъде в събота от 15:00 часа на стадиона в село Просеник против локалния тим, оповестиха от клуба. Зелените започват полусезона с четири нови попълнения.

През зимната пауза бяха привлечени Иван Илиев от Атлетик, Радослав Иванов от Долно Езерово, Рамис Исмаилов и Янислав Янев от Черноморец Бургас. По време на предсезонната подготовка тимът изигра няколко контроли, в това число с тимове от по-горни дивизии, в които не позволи загуба. Нефтохимик победи Сините камъни /Сливен/ с 8-2, приключи 0-0 като посетител на Поморие и 1-1 като посетител на Българово.

Нефтохимик заема първото място във краткотрайното класиране в шампионата със единствено две изгубени точки за есенния дял. Припомняме, че предходната седмица Нефтохимик показа нов общоприет спонсор – компанията Еfbet, която се причислява към сътрудниците на клуба от Masterhaus, „ Делииванови “ ООД, „ Дентиос “ ЕООД, Елестра и Община Бургас.

Преди първия мач в събота старши треньорът на тима Станислав Жеков отговори на няколко въпроса на формалния уебсайт на клуба.

Всички здрави ли са в тима? Ще бъдат ли всички футболисти подготвени за първия мач в събота?

„ Отборът е подготвен за началото на пролетния полусезон, макар че имаме известни здравословни проблеми. Групата за първия мач е изцяло окомплектована. “

По време на подготовката изиграхте няколко контроли със противници от по-горна дивизия, в които тимът се показа на равнище. Какво да чакат почитателите от Нефтохимик напролет?

„ Добрите игри в контролите към този момент са забравени, тъй като се настройваме за шампионата. Отборът е фокусиран напълно върху идните мачове. Футболистите имат упоритости и мотивация да дадат всичко от себе си и да продължат положителното показване от есента. Привържениците могат да чакат блян за победа във всеки мач и предпочитание за все по-добър футбол на терена. “

Привлякохте Иван Илиев от Атлетик, Радослав Иванов от Долно Езерово, Рамис Исмаилов и Янислав Янев от Черноморец Бургас. Какво ще донесат в тима новите попълнения?

„ Новите момчета се включиха доста добре в тима и упованията ми са те да вдигнат равнището в идните мачове от пролетния полусезон. Надявам се допринесат за успехите и още по-добрата игра. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР