Първият летен месец ще донесе наситени спортни емоции и добро

...
Първият летен месец ще донесе наситени спортни емоции и добро
Коментари Харесай

Финал в НБА и стартове във Формула 1 пряко по DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA

Първият летен месец ще донесе наситени спортни страсти и положително въодушевление за почитателите, а най-интересното ще бъде налично директно в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн с платформата. Финалът в Националната баскетболна асоциация, основни стартове във Формула 1, завладяващи боксови срещи са измежду акцентите за юни, налични със спортния пакет DIEMA XTRA.

Този уикенд – на 2 юни от 22:00 ч., футболните почитатели ще схванат дали едноименният тим от колоритния град Дижон ще резервира мястото си във френската Лига 1 или славният в исторически проект Ланс ще се завърне на мястото, което най-вече му приляга. Двубоят ще бъде излъчен директно в ефира на DIEMA SPORT 2.

През юни следва и развръзка в Националната баскетболна асоциация с финалната серия сред кандидатите за златните пръстени Голдън Стейт Уориърс и Торонто Раптърс. Това е първо класиране за канадския отбор за заключителния стадий в лигата, а достижението идва откакто тимът затвори серията на Изток против Милуоки Бъкс с 4:2 триумфа. От своя страна Голдън Стейт Уориърс са част от финалната серия за пета поредна година след чиста победа на Запад над Портланд Трейл Блейзърс. Двубоите започват на 31-ви май от 04:00, a кой ще бъде огромният първенец в НБА феновете могат да схванат директно по DIEMA SPORT.

И още баскетбол - в ефира на спортните канали през месеца ще бъдат излъчени плейофите в испанската Лига Ендеса. Запазено място в пакета DIEMA XTRA имат срещите на всички топ тимове от Иберийския полуостров до самия край.

Във Формула 1 ни чакат цели три вълнуващи старта – на 9 юни в Канада, на 23 юни във Франция и на 30 юни в Австрия. Мерцедес печели безапелационно от първите зелени светлини, дали началото на спортната година, а петкратният международен първенец Люис Хамилтън е водач в класирането със 137 точки. Второто място заема съотборникът му Валтери Ботас от Мерцедес със 120 точки, който има солидна преднина пред Себастиан Фетел с Ферари. Седмият кръг от Формула 1 ще се организира на пистата " Жил Вилньов " в Канада, като трасето е с дължина 4, 361 км. Надпреварата ще бъде излъчена онлайн от 21:10 ч. в ефира на DIEMA SPORT 2. Другият обичаен старт през юни е на 23 във Франция на пистата „ Пол Рикар “, дълга 5, 861 км. Състезанието е с начален час 16:10 още веднъж по DIEMA SPORT 2. На 30 юни от 16:10 в същия канал феновете на високите скорости могат да гледат конкуренцията за огромната премия на Австрия. Феновете на Формула 1 ще проследят онлайн и тренировките, и квалификацията преди стартовете, както и цялостния пакет от излъчвания, отдадени на моторния спорт.-->

През юни ще бъде горещо и на боксовия кръг . Носителят на купите в тежка категория на WBA (супер), WBO, IBF и IBO – Антъни Джошуа, ще се изправи против Анди Руис-младши на галавечер в Ню Йорк. Събитието ще бъде излъчено директно от 00:00 на 2 юни по DIEMA SPORT. Британецът е непобеден на професионалния кръг с 22 триумфа, 21 от които с нокаут. От своя страна Руис има 32 победи, 21 от които с отричане, както и 1 загуба. На 15 юни почитателите на бокса ще могат да проследят друго вълнуващо събитие. Световните боксови супер серии ще проведат последната си полуфинална галавечер в Рига на 15 юни от 21:00 ч. по DIEMA SPORT.

Считано от 1 юли 2019 година влиза в действие нова оптималната целесъобразна цена на спортния пакет DIEMA XTRА от 7,99 лева с Данък добавена стойност. Успоредно се трансформира и цената за месечния абонамент за платформата PLAY DIEMA XTRA – също на цена от 7,99 лева с Данък добавена стойност. Промяната се постанова от наклонността за възходящата стойност на премиум спортното наличие в международен мащаб. В програмата на пакетите DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA са включени някои от най-ексклузивните и известни международни спортни надпревари, което предопределя високата цена за закупуване на съответните права за лъчение в България.

Проследете най-интересните спортни събития през юни онлайн в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР