Първият хотел в Испания, насочен изцяло към жените, ще бъде

...
Първият хотел в Испания, насочен изцяло към жените, ще бъде
Коментари Харесай

Вижте къде правят хотел само за жени

Първият хотел в Испания, ориентиран напълно към дамите, ще бъде отворен на известния ваканционен остров Майорка напролет на 2019 година, ръководен от испанската верига Som Hotels. Четиризвездният Som Dona Women Only ще бъде ситуиран в Порто Кристо на западния бряг на острова и ще бъде отворен за дами на възраст над 18 години.

След оповестяването на плана през уикенда, президентът на Som Hotels, Джоан Енрик Капела сподели, че концепцията идва от „ възходящата бизнес наклонност, фокусирана върху женската публика “, която беше доказана от изследвания, извършени от хотелската верига, която изследва, че дамите клиенти харесали концепцията да отдъхват единствено в компанията на дами.



Колкото повече женски личен състав, толкоз по-добре

„ Искаме множеството ни чиновници да бъдат дами, несъмнено, като се съблюдават испанските закони за паритета ”, декларира шефът на хотела, Жан Енрик Капела. „ Една от задачите ни е също по този начин да дадем известна гласност на дамите, които обичайно работят мъжка работа ”, добави той. Варосаният, триетажен хотел е ситуиран в околност с палмови дървета, шезлонги и басейн.

Вътре, неговите 39 стаи са най-вече бели и розови; това, което хотелът назовава „ смела декорация и женствени черти “.

Привличайки последните трендове за уелнес и грижа са себе си, хотелът ще предложи " най-хубавата здравословна кухня, приготвена с еко артикули ", уелнес зона, басейни и неповторима атмосфера, предопределена за дами. "

Допълнително възприятие на сигурност



Ваканциите единствено за дами, без значение дали са независими или с група приятелки, се усилват и новият хотел може да обезпечи в допълнение възприятие за сигурност за независими пътнички, които търсят своето бягство.

„ Жените отиват на повече почивки с групи приятелки, тъй че мисля, че този хотел запълва празнота в пазара,пише блиц. Някои дами се усещат по-удобно в женска среда, и мога да видя, че това е привлекателно за приятелки, които желаят да прекарат няколко дни в изключване ”, съобщи писателката на пътеписи и рецензентка на хотела Ани Бенет.

„ Сигурността е проблем за дамите в хотелите и все по-нормално е да имаме единствено женски личен състав, който се оказа доста известен измежду дамите, които пътуват сами по работа ”, споделя тя.

Това не е първият хотел, който тества настаняване единствено за дами. Bella Sky Comwell в Копенхаген стана първият хотел в Европа, който през 2011 година оферираше етажи единствено за дами, само че през 2014 година практиката бе оповестена за противозаконна и хотелът беше упрекнат в дискриминация, учредена на пола, откакто двама мъже се оплакаха.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР