Първият годеж на Дженифър Лопес и Бен Афлек се случва

...
Първият годеж на Дженифър Лопес и Бен Афлек се случва
Коментари Харесай

Джей Ло пак ни изненада

Първият годеж на Дженифър Лопес и Бен Афлек се случва още през ноември 2002 година Само две години по-късно обаче вместо да се оженят, те се разделят. Сега, цели 20 години по-късно, двамата преоткриват любовта си и този път в действителност се женят. Приказната им гала се състоя на 16 юли 2022 година в Лас Вегас.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек, колибри и тематичната им Коледа, въодушевена от птиците
Специалната Коледа на Джей Ло и Бен Афлек

Под знака на пратениците на любовта

Разбира се, Джей Ло няма по какъв начин да не бъде признателна за всички хубави моменти, които ѝ са се случили през 2022 година И с цел да ги показа още веднъж вкупом с почитателите си тя качва видео в Instagram, на което можем да забележим фрагменти от записи в студиото, осъществявания онлайн, както и от процеса по снимането на филми.

Освен професионалните триумфи, с които се гордее певицата, тя не се тормози да показа повече и за персоналния си живот. На фрагментите участват и моменти с обичания ѝ Бен Афлек, с децата ѝ - 14-годишните близнаци Макс и Еме, както и от годежа и невиждани до момента фотоси от сватбата.

Можем да забележим забележителния ѝ пръстен със зелен камък от Бен Афлек, както и фотография на която той и Дженифър Лопес са седнали в задната част на розова ретро кола, откакто са си споделили заветното " Да " пред олтара. Освен това фрагментите ни разкриват малко и от втората им женитба в Джорджия през август, както и от процеса по избирането на множеството сватбени рокли на Джей Ло, написа E! News.
 Дженифър Лопес, J Lo Beauty и дребният трик за цялостни устни, който е взема от TikTok
Когато и Джей Ло се вманиачи по TikTok

Какъв трик е научила там

" 2022 година беше една от най-хубавите години до момента!!! Нямам самообладание за всичко, което следва идната година... ", написа Дженифър Лопес към поста си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР