Първият френски публичен дом със секс кукли в Париж е

...
Първият френски публичен дом със секс кукли в Париж е
Коментари Харесай

Първият публичен дом със секс кукли във Франция може да бъде затворен

Първият френски обществен дом със секс кукли в Париж е заплашен от затваряне, откакто ядосани критици дефинираха мястото като "унизително " и подхранващо мечти за обезчестяване, написа в. "Дейли мейл ".

Градските съветници би трябвало да решат бъдещето на "Ексдолс ", който отвори порти в сърцето на френската столица в края на януари, на заседание до края на седмицата.

Намиращият се в апартамент бизнес със секс кукли публично е регистриран като игрален център. Но критиците спорят, че това в действителност е обществен дом, какъвто е нелегално да притежаваш или да ръководиш във Франция.

Клиентите заплащат по 89 евро на час, с цел да прекарат време с една от трите силиконови секс кукли - Ким, Лили и София, всички създадени в Китай. Цената на една от тях е няколко хиляди евро. На разположение имат три стаи. Желаещите да посетят мястото получават точния адрес, едвам откакто си запазят сеанс и платят за него онлайн.

Собственикът Жоакен Луски сподели, че "Ексдолс " притегля най-вече мъже, макар че се е случвало и да идват и двойки. Той твърди, че съседите не знаят за естеството на неговия бизнес и че куклите не са унизителни за дамите.

Някои от неговите съперници са от френската комунистическа партия и парижката феминистка организация. Те упорстват, че прекарванията с принуждение над куклите могат да подбудят и сходни дейности против същински дами и даже против деца, поради дребните размери на секс играчките с женски форми.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР