Първият епизод на най-новия български комедиен сериал на Nova пожъна

...
Първият епизод на най-новия български комедиен сериал на Nova пожъна
Коментари Харесай

Стефания Колева: Приличам си с героинята от Полицаите от края на града

Първият епизод на най-новия български комедиен сериал на Nova пожъна триумф. Българските фенове могат да гледат “Полицаите от края на града” всеки петък от 21:00ч.

“Героинята ми Корнелия в “Полицаите от края на града” е извънредно експанзивна жена и доста бързо пали, по тази причина ми е доста симпатична. Тя е доста първосигнална, откровена и сърцата. Готова е на всичко за фамилията си”, описа Стефания Колева пред Мира Иванова в “Събуди се” и разкри, че общото сред нея и обликът ѝ в поредицата е силата.

“Искам да благодаря доста на Маги, който ме предложения за ролята в този сериал. Целият екип работеше фокусирано и целеустремено за този продукт”, показа актрисата и не скри насладата си, че играе с този страховит актьорски състав. В "Полицаите от края на града " вземат участие някои от най-популярните и обичани комедийни артисти: Герасим Георгиев - Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка, Краси Ранков, Ненчо Балабанов, Албена Михова, Алекс Раева, Мария Игнатова, Алексей Кожухаров. Много млади и надарени артисти също вземат участие в най-новия български комедиен сериал, а някои от тях ще създадат своя ефирен дебют. Поредицата е със специфичното присъединяване на обичания ефирен тандем - Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков и Виктор Калев, които също влизат в полицейски униформи.

“Геро е извънредно добър артист и се веселя, че си партнирам с него. Той е извънредно рефлективен и с доста хубаво възприятие за комизъм. Винаги е с усмивка на снимачната площадка. Ние се познаваме от НАТФИЗ, сътрудници сме, само че не сме имали близки контакти, но когато имаш сътрудник отсреща си, нещата се получават”, описа Стефания Колева.

“Хората ме познават повече в комедийна светлина, само че имам и доста съществени функции в театъра. Комедия се прави доста мъчно. Хората имат доста друго чувство за хумор”, счита актрисата.

“По-нататък доста се развиват тези облици в “Полицаите от края на града”. Моята героиня доста обича и ревнува брачна половинка си, пази си го и ще изпадне в много смешни ситуации”, разкри Стефания Колева.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР