Първият ден от Новата година е време за позитивизъм и

...
Първият ден от Новата година е време за позитивизъм и
Коментари Харесай

Днешният ден и следващите две седмици са много важни- Ето какво е задължително да направите за късмет и благополучиие

Първият ден от Новата година е време за позитивизъм и ориентирани мисли за благополучие, шанс, обич и всичко друго, което бихте желали да ви се случи през годината. Това се назовава шифроване или програмиране. Първият ден е извънредно значим, само че изключително мощно енергийно заредени са първите две седмици от годината. Освен посредством мислите, кодирането на щастието и шанса става посредством съответните неща, които правим в тези дни, както и в традициите и обичаите, които съпътстват началото на годината. Например баницата с шансове, която е обичайната за 1 януари е едно самобитно шифроване на годината, написа " За дамата ".

Мислете за шанса, който ви се е паднал. Визуализирайте го и по този начин има доста по-голям късмет той да се сбъдне.  Посветете днешния ден на хубави срещи с другари и близки, приятни мисли и занимания. Традиционното сурвакане съхранено от исторически времена е точно шифроване за здраве.  

За благополучието значима роля играе празничната софра. Храната, външният й тип, размерите, цветовете и даже консистенцията на храната са от огромно значение. Задължително е кръглата форма да участва на масата -  празничната погача или баницата с шансове символизират Земята и вечността. Хапва се свинско, което символизира мъдрост, напредък и връзка със земята. Според някои вярвания къдравите салати или листата на зелето, което е по-характерно за зимните салати у нас символизират финансовото благоденствие, така като листата им припомнят за банкноти. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР