Първият ден от лидерската среща на Г-7 в Канада не

...
Първият ден от лидерската среща на Г-7 в Канада не
Коментари Харесай

Отлага ли се търговската война след първият ден на срещата на Г7?

Първият ден от лидерската среща на Г-7 в Канада не донесе доближаване на позициите по комерсиалните въпроси. Все още не е ясно и дали ще бъде призната обща декларация от срещата. Лидерите от Г-7 ще споделят информация между тях и ще работят с интернет снабдители и обществени медии за разстройване на външна интервенция в избори в страните им. Това се споделя в проектодокумент от срещата на върха на групата в Канада, съобщи Ройтерс.

Освен това Съединени американски щати, Канада, Япония, Франция, Германия, Англия и Италия ще обезпечат бистрота на финансирането на политическите си партии и на политическите реклами, изключително в предизборни акции. След края на първата работна сесия на на Г-7 френски формален представител съобщи, че Европейски Съюз и Вашингтон ще стартират експертни диалози по търговията до две седмици, отбелязва Ройтерс.

Президентите на Франция и Съединените щати Еманюел Макрон и Доналд Тръмп оповестиха прогрес в договарянията си и по други тематики на втората си двустранна среща. Засега не се загатва доближаване на позициите по митата върху стоманата и алуминия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР