Първият дебат между Ваисл Терзиев и Антон Хекимян като кандидати

...
Първият дебат между Ваисл Терзиев и Антон Хекимян като кандидати
Коментари Харесай

Васил Терзиев и Антон Хекимян - защо се кандидатират за кмет на София

Първият спор сред Ваисл Терзиев и Антон Хекимян като претенденти за кмет на София се организира в ефира на Дарик радио.

" Обичам този град, роден съм тук, живея тук. Децата ми желаят да останат. Обичам всичко към мен. Градът може доста повече, Може да бъде по-красив, по-зелен, по организиран. Свикнали сме да чуваме, че тук е по този начин. Примиряваме се с проблемите и посредственото ".

Това сподели Терзиев на въпрос за какво желае да стане кмет на София.

" Аз обичам София, пребивавам тук, построил съм живота си тук, кариерата си тук. Живея живота на 90% от софиянци. Познавам проблемите. Старал съм се да вземам решение проблемите на хората. За да бъде София чист и спретнат град. Искам да работя за София ".

Това отговори Хекимян на същия въпрос.

Oчаквайте детайлности!


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР