Първият бразилец играл в България е човекът, който доведе Велтон

...
Първият бразилец играл в България е човекът, който доведе Велтон
Коментари Харесай

Джери Перейра: Няма значение, че Цунами и Велтон идват от Серия С

Първият бразилец играл в България е индивидът, който докара Велтон и Цунами в Левски. Става въпрос за мениджърa Джери Перейра.

" Цунами е повсеместен футболист. Има мощен ляв крайник. Може да играе като ляв бек, опорен полузащитник и централен защитник. Притежава добра техника, има добър шут. Ръководството го хареса и взеха решение да го вземат. Велтон е по-атрактивен футболист. Той играе характерен бразилски футбол. Най-силен е като ляво крило. По-силен е с десния крайник. Обича да влиза във вътрешността и да шутира.

Адаптацията е нещо наложително. Те би трябвало да намерят метод да се приобщят. Дали ще стане бързо или не, мисля че няма да има проблем. Всеки минава по този път. И двамата идват с огромно предпочитание, тъй като знаят какъв тим е Левски.

Няма значение, че тези момчета идват от Серия С. В Бразилия има три доста мощни лиги. Няма по какъв начин Серия А да бъде от 60 тима, поради това доста положителни футболисти играят в трета лига. Мъри Стоилов е един доста добър експерт. Той е видял, той е решил. Ако ние не вземем състезател от Серия С, след време той може да играе в Коринтианс или Фламенго. Тези момчета са с естествени заплати за Левски. Аз не съм изкарал един лев от тези прехвърляния, тъй като в този момент би трябвало да се помогне на клуба. Преди години Наско Сираков и Мъри Стоилов са ми помагали, когато клубът беше по-силен, а аз съм признателен човек. Сега би трябвало да се помогне на Левски и той отново да стане мощен ", сподели Перейра пред " Дарик ".
 Левски благодари на почитателите си за следващото подаяние
Левски благодари на почитателите си за следващото подаяние

То беше за школата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР