Първият албум на Дженифър Лопес от десетилетие насам е вдъхновен

...
Първият албум на Дженифър Лопес от десетилетие насам е вдъхновен
Коментари Харесай

Бен Афлек е вдъхновител на новия албум на Дженифър Лопес

Първият албум на Дженифър Лопес от десетилетие насам е въодушевен от обновения й романс и брак с Бен Афлек, а тя употребява мотива, с цел да огледа самоиронично на сантименталното си минало. Това призна звездата на попмузиката и киното в изявление за Асошиейтед прес.

През цялата си кариера Дженифър Лопес е възхвалявана като исторически, плодороден и работлив актьор. Едно прилагателно, което не се свързва постоянно с поп иконата, трансформирала се в актриса и кино продуцент, обаче, е „ самоиронична “.

Именно „ самоирония “ обаче е думата, която характеризира най-добре новия ѝ албум и едноименния филм към него This is Me...Now: A Love Story ( “Това съм аз…сега: Една любовна история ”), които излизат на пазара през днешния ден, 16 февруари.

Същевременно Live Nation разгласи, че Лопес ще тръгне на турне в над 30 града, което ще стартира на 26 юни в Орландо, Флорида. 

65-минутният музикален филм с режисьор Дейв Мейърс, който тя сама финансира, наблюдава шеговито една безнадеждна романтичка в търсене на любовта (Лопес) и безбройните способи, по които тя се бори с неведнъж разбиваното си сърце, в това число визити при терапевта си (в ролята рапърът Фат Джо) и рев по остарели сантиментални филми. От разстояние звезден Съвет на Зодиака, изигран от Джейн Фонда, Пост Малоун, Кики Палмър, София Вергара и други, дава приветлив, само че безсърдечен коментар за нейното обезсърчение от любовта, провалените бракове (Лопес е в четвъртия си) - и възобновените връзки.

На 54-годишна възраст Лопес разгласи, че деветият ѝ студиен албум и съпътстващият го филм са резултат от неочакван прилив на ентусиазъм, огромна част от което тя приписва на обновения си романс и брак с Бен Афлек, добавя Българска телеграфна агенция.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР