Първите задачи пред следващия парламент са овладяване на инфлацията, спиране

...
Първите задачи пред следващия парламент са овладяване на инфлацията, спиране
Коментари Харесай

Румен Христов от ГЕРБ-СДС: Запътили сме се към милионерството, както през 1997 г.

Първите задания пред идващия парламент са преодоляване на инфлацията, прекъсване на голословните разноски и усилена работа за еврозоната и Шенген. Това съобщи в „ Тази заран “ Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в от коалицията ГЕРБ-.

„ Таванът на цените не е пазарен метод. Изкривява се пазарната среда в България, само че би трябвало мощно държавно управление, което да види по какъв начин се е стигнало до тези цени, а не да се постанова тава “, добави той.

„ Нормално е в изискванията на общ пазар да има предложение на артикули, които се създават на ниски цени. Ние фокусирахме нашето внимание върху производството на зърно. Това не е неприятно, само че трябваше да развиваме паралелно развъждането на плодове и зеленчуци, отглеждането на животни и преправка “, уточни Христо.

Според него преобладаващата част от продукцията в магазините е българска.

„ С ГЕРБ имаме разлики в някои сфери като Данък добавена стойност. Ние считаме, че единната ставка е тази, която би трябвало да остане да господства в България. Депутатите от не подкрепихме диференциацията. Видяхме резултата от нея – нулев. Производителите не понижиха цените. Ако в този момент върнем Данък добавена стойност 20%, ще забележим, че те ще бъдат начислени към цената. Ние сме малко по-десни, а ГЕРБ център-дясно “, изясни ръководителят на.

„ С непрекъснатите оферти на Румен Гечев и Асен Василев за увеличение на тези приходи сме се запътили към " милионерството ". Спомняме си, че през 1997 година доста хора бяха милионери. Въпросът е не какво получаваш, а какво можеш да си купиш. След увеличението на заплатите и пенсиите можеш да си купиш по-малко, в сравнение с при ръководството на , когато инфлацията беше 0,2% “, акцентира той.

Ще има ли постоянно държавно управление?

„ Не се знае дали ще влязат пет, шест или седем обединения. Виждаме, че пет ще влязат, само че има още три, близки до бариерата. Ще търсим евроатлантически обединения. БСП е безспорна невъзможна за. Няма по какъв начин с тях да сме дружно, още повече поради обществената политика. Не може да усилваш внезапно пенсии и заплати в случай, че нямаш средства за тях. Не можем да плащаш обществени придобивки със заеми “, безапелационен е Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в.

Той дефинира присъединяване на ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов в срещата, проведена от БСП в 48-ото Народно заседание, като „ лидерска постъпка “, с цел да има разговор.

„ Според мен добър вид е ГЕРБ-, „ Продължаваме промяната и Демократична България “, само че взаимоотношенията между ГЕРБ и Политическа партия са толкоз обтегнати, че нямам доверие. По-скоро бихме могли да търсим опция за ГЕРБ- и „ Демократична България “, акцентира ръководителят на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР