Първите версии за причината довела до внезапната смърт на руския

...
Първите версии за причината довела до внезапната смърт на руския
Коментари Харесай

Алексей Навални е починал от белодробна емболия 


Първите версии за повода довела до неочакваната гибел на съветския опозиционер Алексей Навални към този момент потеглиха из съветските медии. Навални може би е умрял от белодробна емболия след обособяване на кръвен съсирек, защото при идването медиците единствено са установили гибелта му. Това оповестява държавната телевизия RT, само че и опозиционния уебсайт Meduza.Тази версия обаче към този момент остава непотвърдена публично.

Блогърът се почувствал зле след разходка в колония в Ямало-Ненецкия самостоятелен окръг и съвсем незабавно е изгубил схващане, заяви по-рано Федералната работа за осъществяване на наказванията.

Официалният представител на Кремъл Дмитрий Песков пък съобщи, че всички инспекции за гибелта на опозиционера се правят от Федералната работа.

“Само лекарите могат да преценяват аргументите по резултатите от всички прегледи “, сбит бе Песков.

Опечалената майка на Навални пък съобщи, че синът й е бил „ жив, здрав и благополучен “, когато го е видяла за финален път на 12 февруари.

„ Не желая да слушам никакви съболезнования “, написа във Фейсбук Людмила Навална.

“Обичам те от ден на ден и повече. Скъпа, всичко като ария с теб! ”, е било последното известие на Навални до брачната половинка му Юлия за Свети Валентин.

„ Нямаме съображение да имаме вяра на държавната агитация. Ако това се окаже истина обаче, то няма да е тъй като Навални е умрял, а тъй като Путин го е умъртвил. Не имам вяра на нито една тяхна дума “, разяснява в X някогашният началник на политическата организация на Алексей Навални – Леонид Волков.

Международната общественост реагира яростно на вестта за мистериозната гибел на съветския опозиционер.

Съединените щати обявиха, че гибелта в пандиза на съветския опозиционен водач Алексий Навални е „ ужасна покруса “. Американският държавен секретар Антъни Блинкен уточни, че Русия носи отговорност за случилото се.

Политическите водачи от целия свят реагираха незабавно на новината за гибелта на съветския опозиционер Алексей Навални, написа Телеграф.

Mайката на Алексей Навални – Людмила oтказва да повярва, че синът ѝ е мъртъв. „ Не желая да слушам никакви съболезнования. Видяхме сина ни в колонията на 12 февруари беше жив, здрав, радостен “, добави тя.

Леонид Волков, някогашен началник на политическата организация на Алексей Навални, реагира остро на информацията. „ Нямаме съображение да имаме вяра на държавната агитация. Ако това се окаже истина обаче, то няма да е тъй като Навални е умрял, а тъй като Путин го е умъртвил “. Не имам вяра на нито една тяхна дума “, написа той в X.

Съединените щати обявиха, че гибелта в пандиза на съветския опозиционен водач Алексий Навални е „ ужасна покруса “. Американският държавен секретар Антъни Блинкен уточни, че Русия носи отговорност за случилото се.

„ Смъртта му в съветски затвор, фиксацията и страхът от един човек единствено акцентират слабостта и гниенето в сърцето на системата, която Путин построи “, сподели Блинкен в коридорите на Мюнхенската конференция по сигурността в Германия. Съветникът по националната сигурност на Белия дом Джейк Съливан съобщи, че „ дългата и мръсна история на Кремъл за нанасяне на щета на съперниците му, повдига същински и явни въпроси за случилото се “, оповестява novini.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР