Първите умни“ очила на може да бъдат снабдени със система

...
Първите умни“ очила на може да бъдат снабдени със система
Коментари Харесай

Фейсбук работи по шпионски умни очила

Първите „ умни “ очила на може да бъдат снабдени със система за лицево различаване, заяви уеб сайтът BuzzFeed.
Андрю Босуърт - вицепрезидент на компанията, отговарящ за спомагателната и виртуалната действителност, съобщи, че сега се разисква въпросът дали Facebook има право да предлага умни очила с приложение за. Окончателно решение към момента не е взето. Освен това законите в една или друга страна може да лишат компанията от тази опция.
 Австралия одобри закон за обществените мрежи и по какъв начин да заплащат за наличие от медии Австралия одобри закон за обществените мрежи и по какъв начин да заплащат за наличие от медии
Австралийският федерален парламент утвърди законопроект за въвеждане на код за договаряния за медии, който задължава цифровите платформи...
От Facebook считат, че технологията за лицево различаване при умните очила я чака огромно бъдеще. Устройството може да разпознае някого на събитие, в случай че човек си е не запомнил името или е изгубил зрението си.
Въпреки че компанията твърди, че ще направи продукта оптимално предпазен, технологията за лицево различаване провокира опасения измежду обществеността.
През 2020 година съдът в щата Илинойс разпореди да бъдат изплатени 650 млн. $ за многочислени нарушавания, свързани с функционалността за отбелязване на фотоси във Facebook.
Умните очила, които компанията създава взаимно с марката Ray-Ban, ще бъдат показани до края на годината. Все още няма информация за цената им, както и по тази причина, на кои пазари ще се оферират.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР