Първите участниците в двата отбора, предвождани от Сашо Кадиев и

...
Първите участниците в двата отбора, предвождани от Сашо Кадиев и
Коментари Харесай

Галена и Азис първи в Аз обичам България

Първите участниците в двата тима, предвождани от Сашо Кадиев и Камен Алипиев – Кедъра са Азис, Галена, Филип Буков и Весела Бабинова. Въпроси на всички тях ще задава усмихнатата и лъчезарна водеща на Александра Сърчаджиева. Началото на новия пролетен сезон на bTV обаче ще даде друга игра. „ Стани богат “ с Ники Кънчев стартира на 17 февруари, събота, от 20:00 часа със специфичен двучасов благотворителен епизод. Емблематичният водещ ще посрещне в студиото известни лица от ефира на bTV, които ще играят в поддръжка на акцията на БЧК „ Топъл обяд “ и със събраната сума ще подкрепят възпитаници в неравностойно състояние и техните родители. На 19 февруари в 18:00 часа, стартира вълнуващият път към огромната премия от 100 000 лева на участниците в новия сезон нанай-популярната игра за познание.

През пролетта на 2024г. bTV ще заложи в най-гледаното телевизионно време на три международни формата. Бляскавият " Денсинг старс " ще грабне феновете от 20 февруари, вторник, от 20:00 часа. Световноизвестният формат, покорил българската телевизионна публика и трансформирал се в безспорен феномен през последните две години – Ергенът " се завръща на 21 февруари . Всяка сряда и четвъртък от 20:00 часа почитателите ще съпреживяват с предприемачът Александър Младенов и дамите в имението страстите, срещите и вълненията им по пътя към любовта.
Реклама
Социалният ефирен план „ Бригада Нов дом “ ще развълнува стотици хиляди фенове с нови трогателни истории и лица. От 24 февруари, всяка събота от 20:00 часа , до емблематичната и обичана водеща Мария Силвестър ще застане напълно нова бригада отпред с един от най-колоритните участници във „ Фермата 8 “ – Калин Евтимов. Позитивно, подкрепящо и мощно прочувствено, предаването постоянно е предизвиквало талази от съпричастност у феновете, а този сезон в поддръжка на идеите ще се включват елементарни хора и доброволци, съпричастни с тях.

Най-новият сериал в ефира на bTV е престъпната история с детайли на трилър - „ Алфа “. Той ще се излъчва от 25 февруари, всяка неделя от 21:00 часа. Продуцент и режисьор е Димитър Коцев – Шошо, а измежду актьорите са обичани и одобрени лица от екрана като Стефан Вълдобрев, Мария Силвестър и Петър Андонов, които си партнират отлично с млади, надарени и с голям капацитет професионални артисти. Това са Валентина Каролева, Спартак Апостолов, Георги Богданов и Виолина Доцева, които с лекост ще сграбчен феновете с добре построени облици, органична игра, неоспорим гений и цялостно потапяне в историята на „ Алфа “.
Реклама
Третият сезон на „ Съни бийч “ ще предложи на аудиторията не просто продължение на историята и занимателните обстановки в сериала, а ще ги надгради „ тъй като ще има доста изненади, когато познатата тайфа се окаже с нов хотел “. Любимите герои, брилянтно изиграни от обичани български актьори, ще поемат в непредвидена посока на личностно и професионално развиване. Какво ще предложи животът на превъзходната петорка, по какъв начин ще се развият събитията и дали „ Ше станат нещата “, както с усмивка постоянно споделя екранният Младен, феновете на bTV ще видят от 25 февруари, неделя, 20:00 часа в неповторимия и друг сериал „ Съни бийч “!
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР