Първите три епизода на Harry & Meghan - риалити поредицата

...
Първите три епизода на Harry & Meghan - риалити поредицата
Коментари Харесай

Най-големите разкрития от Harry & Meghan, част 1

Първите три епизода на Harry & Meghan - риалити поредицата за принц Хари и Меган Маркъл на Netflix, са налични за стриймване от през вчерашния ден. И, както се очакваше, от тях научихме някои непредвидени неща за двойката, както и за " конфликта " им с порядките в кралския двор.

Как са се срещнали

За първи път принц Хари признава, че в действителност за първи път е видял Меган в Instagram. " Скролвах си, когато попаднах на другар, който беше направил видео с някого с филтри като от Snapchat ", споделя принцът и добавя, че Меган е била с филтър с кучешка глава. След това Хари е изискал повече информация за нея от приятеля си, а ден по-късно двамата с Меган са разменили телефоните си.

Първата целувка
 Снимка 598524
Източник: GettyImages

Макар да са се срещали единствено два пъти, Хари кани Меган да замине с него в Ботсвана, а за негово удивление тя приема. " Седяхме един до различен, след това се хванахме за ръце и по-късно се целунахме. А след това всичко стана някак естествено и обикновено ", споделя 38-годишният принц. И добавя, че е бил наясно с идния медиен интерес към връзката им и е желал да се опознаят преди този момент. " Там можахме просто да бъдем себе си ", добавя 41-годишната Меган.

Първата среща с Уилям и Кейт

Меган споделя, че за първи път се среща с Кейт Мидълтън, когато ги канят с принц Уилям на вечеря. " Помня, че бях със скъсани джинси и боса. Тръгнах да я прегръщам - постоянно прегръщам хората. Не осъзнавах, че това е много стресиращо за множеството англичани. Бързо започнах да разбирам, че формалното държание, което поддържат пред света, се трансферира и в персоналния им живот. "
 Снимка 587148
 

Как са приели Меган в кралския двор

" Помня, че фамилията ми беше извънредно впечатлено, когато я срещна за първи път ", споделя Хари. " Бяха сюрпризирани. Вероятно сюрпризирани от това, че риж мъж като мен може да се уреди с такава красива и умна жена. " Той обаче разяснява, че всички в двора са очаквали романсът им да не продължи дълго, тъй като тя е американка и е актриса.

Мнението на кралското семейство за риалитито на Хари и Меган

Нито Бъкингамският замък, нито офисът на принц Уилям в двореца Кенсингтън не са били потърсени за коментар по отношение на наличието на Harry & Meghan.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР