Първите стъпки в пясъка и морето са най-вълнуващите стъпки, които

...
Първите стъпки в пясъка и морето са най-вълнуващите стъпки, които
Коментари Харесай

Чувствайте се добре в тялото си на плажа!

Първите стъпки в пясъка и морето са най-вълнуващите стъпки, които вършим през годината.

Нямаме самообладание да стигнем до морето и да се изтегнем на плажа. На някои обаче това коства повече старания. Не тъй като са по-далеч или не могат да стигнат, а тъй като изпитват терзания от тялото и типа си, когато са по-разголени.

И макар че това е безусловно невалидно, тъй като всеки наподобява добре в кожата си, стига да е здрав и да се усеща добре със себе си, ние сме ви подготвили няколко неща, които въпреки и с малко, могат да ви накарт да се почувствате по-добре. 

1. Възприятията за външен тип

Няма такова нещо, като идеално. Не единствено тъй като всеки човек вижда със личните си очи по-различен метод другите тела и лица, само че и тъй като всяка една фотография, на която попадате в списанията и уеб страниците за хубост, имайте поради, че е добре обработена и " прибрана " в едни дефинира рамки за хубост. 

Важно е когато вие се погледнете в огледалото, да си намигнете и да си казвате всякога: " Днес изглеждаш ужасно! "  
 Задължително прочетете това, преди да отидете на плаж Задължително прочетете това, преди да отидете на плаж
От 11 ч. до 13 часа денем е най-хубавото време за плаж в междинните и северните ширини и до 11 ч. сутринта – в южните ширини....

2. Изберете си бански, в който да се чувствате добре

Не става въпрос за това да не следвате трендовете, в случай че ви харесвате или изключително в случай че се интересувате от мода. Но не се съобразявайте само с това. По-важно е да се чувствате комфортно и да се харесвате в това, кеото си харесате на закачалката.

3. Правилното хранене

Въпросът за вярното хранене тук е единствено, поради метода по-който храните ще ви накарат да се чувствате. Което, несъмнено, главно би трябвало да се съобрази с вашето тяло, а след това и да прецените кои храни предизвикват отичане и тежест, които ще ви карат да се чувствате некомфортно в дългия парещ ден. 

Например хапвайте по-малко бобови храни и ядки. Най-добре е просто да се храните на дребни порции на постоянно, с цел да се чувствате по-леки, само че и енергизирани.  
 Какво бъркаме при приготвянето на водата с лимон? Какво бъркаме при приготвянето на водата с лимон?
Силно публикувано е, какъв брой потребна е водата с лимон - било то рано заран преди хранене или през целия ден, като част от диетата. Ни...

4. Забавлявайте се!

Да му се невиди, на плаж сме, с цел да сме по-щастливи. Отпуснете му края и на детето в себе си и вземете всички шантави шапки, плажни кърпи и очила, които сте си харесали по магазините и се впуснете в една красива плажна еклектика! 

5. Не се затруднявайте с непотребни неща

Не мъкнете кой знае какъв брой на плажа - единствено нужното, което не е всичко, което си мислите, че ви би трябвало. Все отново в множеството случаи към вас постоянно ще се намира нужното, тъй като има магазини, питейни заведения и заведения. Кърпа, шапка, хавлия, плажно масло, храна и вода и хубава книга - това е изцяло задоволително, с цел да се насладите на себе си и на плажа това лято! 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР