Първите стъпки преди реализирането на спорния проект за пробив под

...
Първите стъпки преди реализирането на спорния проект за пробив под
Коментари Харесай

ОБЗОР: Първи стъпки за пробива на Водната палата, кабинетът даде 400 млн. лева на общините

Първите стъпки преди реализирането на противоречивия план за пробив под Водната палата бяха подхванати през днешния ден. Служители на Оперативна програма „ Градини и паркове ” отстраниха фонтана на кръговото кръстовище. Следващата стъпка е унищожаване на самото кръгово, което ще отстрани опцията за ляв завой на кръстовището на бул. „ Марица- Юг ” с „ Цар Борис III Обединител ”.  
Прочетете още

Правителството гласоподава новия лист с планове за финансиране на общински планове с бюджета на Министерство на регионалното развитие. Той е на стойност от 406 млн. лв., като всяка община ще получава финансиране по един план като се изключи Карлово, която ще вземе пари за ВиК и пътен план заради наводненията.

Първият електробус потегли в Пловдив, като той ще обслужва една от линиите на града. За да се подмени целия автопарк на градския превоз трябват още 284 екологични транспортни средства.

Районният съд в Пловдив остави в ареста Анка Михайлова, която е упрекната в нечовечен побой над 2-годишното си дете. Детето беше признато в сериозно положение с голям брой пострадвания, измежду които черепно-мозъчна контузия, раздран бял дроб и следи от ухапвания по тялото.

Инцидент е станал с бомбардировач Су-25 в авиобазата в Безмер. Полковник с извънредно доста полети зад тила си и един от най-хубавите водачи в бойната ни авиация е катапултирал, само че парашутът му не се е отворил. Той е  в устойчиво положение.

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт по отношение на сина на пловдивския транспортен необут Ангел Батаклиев.

Цените на заеми за семействата у нас стартира да нараства под натиска на общото възходящо придвижване на лихвите в международен проект. Според последните данни на Българска народна банка през август 2022 година междинният лихвен % по заемите за ползване в левове се усилва.

Авария на тръбопровод на ул. " Пазарище " в Пловдив е оставил жителите на региона два дни без вода. Това обаче не е най-големият проблем, защото водата блика на метри от трафопост.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР