Първите срещи с нов партньор са вълнуващи и изключително важни,

...
Първите срещи с нов партньор са вълнуващи и изключително важни,
Коментари Харесай

Грешките, които допускаме на първа среща

Първите срещи с нов сътрудник са вълнуващи и извънредно значими, тъй като както всички знаем, първото усещане се създав тъкмо тогава и единствено за секунди можеш да го събориш. Няма вярна рецепта за положително държание и съвършена първа среща, само че има някои бейсик неточности, от които би трябвало да се поучим и да не ги позволяваме.

Ето кои са те:

Не съдете за индивида насреща по външния тип

Често се случва да си пишете с някого и на първата ви среща да се окаже, че не е толкоз хубав, колкото на фотосите в обществените мрежи. Това е обикновено. Живеем в цифрово общество, където Фотошоп-а не е неразрешен със закон. А може би би трябвало, тъй като се получава раздвоение на личността - един си в обществените мрежи и напълно друг онлайн. Плашещо е. Въпреки тове не съдете хората по външния тип, а се пробвайте да ги опознаете. Може пък точно той да е вашия човек.

Никога не питайте " Защо си нямаш гадже? " на първа среща

Отговорите могат да бъдат разнообразни - разочарован/а е, отдал/а се е на кариера или просто не й/му върви в любовта. Дори и в него да е грешката, той в никакъв случай няма да си го признае на първа среща. Та даже и на хилядната, още веднъж ще каже, че го прецакват, а той е божа кравичка. Има хиляди други способи да схванеш дали грешката е в него или не. Опознай го/я.

Не говорете за секс на първа среща

Ако повдигнете полови тематики на първа среща рискувате да ви помислят за лесен/лесна. Дори и да желаете денят да прерастне в освен това, недейте да го показвате, тъй като възможностите ви се понижават. Много малоумен въпрос при запознанство и освен е: " С какъв брой жена/мъже си спал/а? ". Честно ли очаквате той/тя да ви даде точната численост и даже и да ви я даде, каква стойност ви носи тази информация? Както доста хора споделят - значимото е не какво е било преди мен, а какво ще бъде след мен. Просто се постарайте след вас да няма никой/я друга! А за половите благоприятни условия на индивида насреща ще разберете с времето.

Забранени са въпроси по отношение на деца, семейство и проекти за бъдещето

Крайно отблъскващо е да попитате човек да първа среща дали желае деца, по кое време, какъв брой на брой, по кое време желае да се омъжи/ожени и коронния номер - дали те харесва. Няма потребност да питаш дали има благосклонности към теб, тъй като фактът, че е излязал на среща точно с теб е задоволително индикативен. А в случай че зададеш въпрос за деца, семейство и бъдещи проекти с неотстъпчив и очакващ звук, не очаквай да ти звънне още веднъж.

" Ще ме черпиш, нали? " или " Всичко мога да си поръчам, нали ти плащаш? "

Грешно е да очакваш индивидът насреща да ти е задължен с нещо. Определено в случай че поискаш да те почерпи, да ти заплати таксито и по-късно да ти даде малко джобни, че очакваш заплата, ще те намерения за златотърсач/ка. А и хората са го споделили - безвъзмезден обяд няма. После не се знае какво ще изиска в подмяна. И дали можеш да му го дадеш. Не се обременявай с сходни отговорности и бъди прецизен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР