Първите снежинки за тази зима в Пловдив прехвърчаха тази сутрин.

...
Първите снежинки за тази зима в Пловдив прехвърчаха тази сутрин.
Коментари Харесай

ОБЗОР: Първи сняг падна в Пловдив, Райчев се оттегля от проекта на Колежа заради заплахи

Първите снежинки за тази зима в Пловдив прехвърчаха тази заран. Снежна завивка натрупа съвсем насвякъде в страната. За страдание, с изключение на красивата панорама, първият сериозен снеговалеж усложни съществено пътната конюнктура. Случиха се редица произшествия, някои от които тежки. 
Прочетете още

Обявиха отчасти бедствено състояние за селата Богдан и Каравелово. То влиза в действие през днешния ден и ще продължи седем дни. Причината е, че през последните две седмици равнището на водата в реките, които минават през селата, се е повишило.

Пилотен план, в който бранш " Пътна полиция " ще остане на процедура без катаджии, започва от 1 февруари в Пловдив. Според желанията на управлението на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, чиновниците на КАТ ще останат на щат в бранша, само че към този момент ще работят към районните ръководства.  Повече за това какво планува планът, вижте тук:

Пловдивчани могат да пътуват с домашния си любим в рейс, единствено в случай че той се побира в клетка с размерите на ръчен багаж. Това стана ясно след инспекция на  TrafficNews . Вижте както още откри тя:

Зам.-кметът по строителство Пламен Райчев от през днешния ден не е директен началник на плана за стадион „ Христо Ботев ”. Причината е, че той е получил директни закани за живота му и  поради това се отдръпва от плана, призна самият той .  Междувременно TrafficNews потърси шефът на фенклуба Атанас Нейков, с цел да разбере позицията на отбора след вчерашните митинги и какви са настояванията на почитателите. 

Делото против 51-годишния Васко Колев, умъртвил приятеля си Димитър Митков в Първомай, ще стартира изначало и ще се гледа от различен състав на Пловдивския областен съд. Причината - присъдата е в нарушаване на закона и е занижена непозволено, тъй като след измененията в Наказателно-процесуален кодекс през 2019 година не се позволява съкращаване на наказване, когато става въпрос за съзнателно породена гибел. 

Четиримата дилъри, хванати в Пловдив с 5кг марихуана, малко количество синтетичен канабиноид и хероин, са разполагали с много по-сериозни количества опиати. Това изложи като данни в хода на днешното заседние апелативният прокурор. По думите му останалата част от дрогата не е открита.

Пловдивският областен съд засекрети делото против Александър Радев, упрекнат в убийството на брачна половинка си Андреас Ропел. Инцидентът стана на 3 май 2022 година след фамилен скандал, съпроводен с щедро количество алкохол.

COVID-19 повлия върху достъпа и оказването на здравна помощ. Пациентите с изострен инфаркт на миокарда, признати в пловдивските лечебни заведения, са намалели фрапантно в първите три години от пандемията. В същото време смъртността в резултат на това заболяване се е нараснала, само че все пак остава по-ниско от междинната за страната.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР