Първите седем заседатели за процеса за укриване на пари на

...
Първите седем заседатели за процеса за укриване на пари на
Коментари Харесай

Процесът за укриване на пари на Доналд Тръмп: Всичко, което знаем за съдебните заседатели, избрани досега в наказателното дело

Първите седем заседатели за процеса за укриване на пари на Доналд Тръмп бяха определени, откакто юристи разтревожиха правосъдните заседатели по отношение на техните изявления в обществените медии, политически възгледи и персонален живот.

Съдебните заседатели в процеса против Доналд Тръмп включват продавач от Западен Харлем, здравна сестра по онкология от Горен Ийст Сайд, корпоративен юрист от Челси, ИТ съветник от Пуерто Рико, преподавател от Харлем, софтуерен инженер от Челси и цивилен съдец от Горен Ийст Сайд с корени от Северна Каролина.

Още единадесет души би трябвало да положат клетва, преди да стартират встъпителните изказвания още идната седмица в първия углавен развой против сегашен или някогашен президент на Съединени американски щати. Това е първото от четирите наказателни каузи на Тръмп, което стига до съд, и може би е единственото, което връща присъда преди президентските избори през ноември.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Пълният „ обстоен въпросник “ на Доналд Тръмп за правосъдни заседатели в развой...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР