Първите ракети на България Григор Димитров и Виктория Томова започват

...
Първите ракети на България Григор Димитров и Виктория Томова започват
Коментари Харесай

Григор Димитров и Виктория Томова започват на Уимбълдън

Първите ракети на България Григор Димитров и Виктория Томова стартират през днешния ден, 4 юли, присъединяване си на тенис шампионата от Големия шлем Уимбълдън.

Димитров е подложен под номер 21 в главната скица и ще се изправи против миналия през квалификациите японец Шо Шимабукура, който е на 162-о място в международната класация. За българина това ще бъде 13-о присъединяване в шампионата, където през 2014 година стигна до полуфиналите.

Двубоят на Григор е трети в програмата на 18-и корт в „ Ол Инглънд клъб “ в Лондон, която стартира в 13:00 часа наше време, в случай че дъждът не наложи промени. Димитров и японецът би трябвало да играят след края на мача Алекс де Минор – Кимер Копеянс.

Томова пък открива срещите на корт №8. Тя би трябвало да се изправи в 13:00 часа против 27-ата в схемата левичарка Бернарда Пера от Съединените щати.

Двете са си разменили по една победа. За последно играха в квалификациите на шампионата в зала в Санкт Петербург през 2022 година, когато Виктория отстъпи след 6:3, 2:6, 1:6.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР