Първите промени на Антон Хекимян като шеф на новините, актуалните

...
Първите промени на Антон Хекимян като шеф на новините, актуалните
Коментари Харесай

Антон Хекимян измисли как да отвее конкуренцията с хитър ход

 Първите промени на Антон Хекимян като началник на новините, настоящите излъчвания и спорта в “Би Ти Ви медия груп " са към този момент факт. От началото на есенния сезон най-важните излъчвания на малкия екран - утринният блок и централната емисия вести, са с изменен формат.

“Тази заран " още веднъж върви в ефира от 6,00 часа, само че към този момент Златимир Йочев и Биляна Гавазова се събират в общ панел с водещите на новините, спорта и прогнозата за времето за цялостен час. Петимата дружно показват и разясняват настоящите вести от последните минути, най-важните тематики от деня, любопитни истории от спорта и света на известните и обществените мрежи.

Със старта на есенния тв сезон се открои и още една смяна в новинарското наличие на Би Ти Ви. Централната емисия вести към този момент не приключва с прогнозата за времето, както до напълно скоро, а с още един новинарски сегмент на двете двойки водещи Виктория Петрова - Юксел Кадриев и Лиляна Боянова - Иван Георгиев.

В първите минути след 20 часа те демонстрират още по-широк и изчерпателен взор към главните тематики от деня, в това число с директни включвания, извънредни репортажи и мнения от посетители в студиото на “Би Ти Ви Новините ". Така да вземем за пример в сряда - във финалния ден на 46-ото Народно събрание, Виктория Петрова и Юксел Кадриев рзговаряха с председателката на Народното събрание.

Специалните студиа и изнесените водещи са другият нов акцент в програмата на Би Ти Ви. Те не са единствено поради динамичните политически събития в страната, а и във връзка на празнични дни или изключителни събития като Деня на Съединението на 6 септември или 20-ата годишнина от атентатите на 11 септември. Първият образователен ден също беше маркиран от редакцията с изнесено предаване на “Тази заран " от София. Преди да стане началник на новините и настоящите излъчвания на Би Ти Ви, тъкмо Хекимян бе пожеланият водещ на такива специфични излъчвания, написа. Сега тази негова роля ще поемат известни водещи и кореспонденти в малкия екран.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР