Първите потребители на наскоро пуснатия флагмански смартфон OnePlus 12 започнаха

...
Първите потребители на наскоро пуснатия флагмански смартфон OnePlus 12 започнаха
Коментари Харесай

Потребителите се оплакват от качеството на изработката на OnePlus 12 – пукнатини, лепило и насекоми

Първите консуматори на неотдавна пуснатия флагмански смарт телефон OnePlus 12 започнаха да се оплакват от качеството на направата на устройството. Въпреки изключителните си хардуерни спецификации, в някои случаи телефонът припомня за първите дни на китайското всеобщо произвеждане преди десетилетия, когато неприятното качество на продуктите се трансформира в мемета. Корпусът на OnePlus 12 в някои случаи има пукнатини, останки от лепило и още екзотични изненади.

Няколко притежатели оповестиха за забележими пролуки сред детайлите на корпуса на OnePlus 12 покрай блока на камерата. Показанията на потребителите се удостоверяват и от множеството изтекли в интернет фотоси. По тях има ясно забележими празнини от горната страна, изпод или на места. Също по този начин се вижда и очевидното ненужно лепило.

Но това не са всички изненади, които OnePlus 12 носи на потребителите. Поне един от смарт телефоните наподобява на античен кехлибар — сред детайлите на задната му повърхнина е заседнало мъртво насекомо.

Проблемът е толкоз публикуван, че притегли вниманието на изпълнителния шеф на Xiaomi Лу Уейбинг. Той означи високите стандарти за качество на направата на смарт телефоните в неговата компания спрямо нейните съперници.

Човек може единствено да се надява, че след скорошния международен релийз на OnePlus 12, пукнатините, частите лепило и насекомите ще останат в Китай.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР