Първите победители в търговете в голямата разпродажба на имоти, собственост

...
Първите победители в търговете в голямата разпродажба на имоти, собственост
Коментари Харесай

Военни разпродадоха апетитни имоти

Първите спечелили в търговете в огромната ликвидация на парцели, благосъстоятелност на Министерството на защитата, бяха оповестени. От МО оповестиха търговете за 17 парцела в цялата страна, като размера им варира от 3 до 1124 декара, а началните тръжни цени стартират от 37 500 лв. и стигат до 2,5 млн.лв.

Първите трима спечелили са за трите терена край Пловдив, които са част от индустриалните зони на общините, напомня Trafficnews. Два от парцелите се намират в местността „ Капсида”, община Куклен, където се намира новата Промишлена-търговска зона – източно от град Куклен като свършва след землището на общината. Другият бе в село Караджово, община Садово. Всичките парцели са вписани като с отпаднала нужда за армията.

Най-големият от трите парцела бе край Куклен с повърхност от 115 дка, като началната му тръжна цена бе 265 310 лв., а стъпката за наддаване е 6000 лв.. Победителят в този търг със заповед на министъра на защитата Красимир Каракачанов е компанията „ Агро Търговия” ООД с шефове Пламен Панчев и Илиан Лангаров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР