Първите победители в търговете в голямата разпродажба на имоти, собственост

Първите победители в търговете в голямата разпродажба на имоти, собственост ...

Военни разпродадоха апетитни имоти.


Първите победители в търговете в голямата разпродажба на имоти, собственост на Министерството на отбраната, бяха обявени. От МО обявиха търговете за 17 имота в цялата страна, като големината им варира от 3 до 1124 декара, а началните тръжни цени започват от 37 500 лева и стигат до 2,5 млн.лв.

Първите трима победители са за трите терена край Пловдив, които са част от индустриалните зони на общините, припомня Trafficnews. Два от имотите се намират в местността „Капсида”, община Куклен, където се намира новата Промишлена-търговска зона – източно от град Куклен като свършва след землището на общината. Другият бе в село Караджово, община Садово. Всичките имоти са вписани като с отпаднала необходимост за армията.

Най-големият от трите имота бе край Куклен с площ от 115 дка, като началната му тръжна цена бе 265 310 лева, а стъпката за наддаване е 6000 лева. Победителят в този търг със заповед на министъра на отбраната Красимир Каракачанов е фирмата „Агро Търговия” ООД с управители Пламен Панчев и Илиан Лангаров.

Източник: fakti.bg