Първите две седмици може да се окажат истинско изпитание за

...
Първите две седмици може да се окажат истинско изпитание за
Коментари Харесай

Обрат за тези зодии до дни: Кошмарът свършва до дни, заливат ги пари и късмет

Първите две седмици може да се окажат същинско тестване за вашето самообладание и умения да преодолявате компликациите. Но не губете вяра – незабавно след средата на месеца, вратите на триумфа ще се отворят необятно за вас! Следващите редове са отдадени на тестванията и опциите, които ще се появят пред вас през март.

 Телец

През първата половина на март, Телците могат да чакат бурни времена. Възможни са спорове на работното място, което ще ви се стори обезсърчително, само че не трябва да ви плаши. Тежестта на към този момент стартирани планове може да ускори напрежението в всекидневието ви. Личните връзки също могат да бъдат на тестване, тъй че помнете, че връзката е основна.

От 15-то число нататък, очаквайте смяна. Ще забележите, че уменията ви за превъзмогване на трудностите са по-силни от всеки път. Емоционалната ви резистентност ще се увеличи, давайки ви опция за нови инициативи и забавни благоприятни условия. Повишена финансова непоклатимост и личностен напредък предстоят след средата на март.

 Рак

За Раците, първата половина на март ще мина под знака на някои тествания, изключително в персоналните взаимоотношения. Може да се наложи да преосмислите връзките си с другите и да потърсите по-балансиран метод към връзките. Неизбежните промени в метода ви на живот ще се окажат потребни в дълготраен проект, въпреки първоначално да се чувствате комплицирани. Трудностите в ръководството на страстите могат да доведат до непредвидени реакции, тъй че практикувайте самоконтрол.

След 15 март, ще настъпи време за размисъл и осъзнаване, както и за деликатно обмисляне на идващите стъпки. Проявена емпатия и самообладание ще отключат нови порти и ще ви донесат успокоение. Пригответе се за по-спокоен и плодотворен интервал, в който ще можете да творите и да се радвате на триумфите си.

 Скорпион

Скорпионите ще бъдат подложени на интензивни прекарвания през първата половина от март. Очаквайте динамични събития, които могат да ви накарат да се замислите за посоката, която сте избрали в живота. Връзките с околните могат краткотрайно да се охладят, само че възползвайте се от този миг, с цел да изградите по-здрави основи. Трудни решения могат да изискват вашето самоуверено и уверено присъединяване.

Щом мислите ви се успокоят след 15-то число, ще видите, че всички тествания са ви дали по нещо скъпо. Стартирате интервал на осъществяване на желанията и сполучливо осъществяване на дълготрайните цели. Любовта и пристрастеността също ще намерят своя път към вас, до момента в който изплувате от бурните води на смяната.

И по този начин, скъпи другари и астрологични запалянковци, март към този момент стартира с провокациите, само че едно е несъмнено - мощната и златна втора половина на месеца ще даде опция на Телците, Раците и Скорпионите да реализират задачите си. Продължавайте да вярвате в себе си и да следвате звездите към вашите фантазии, написа Actualno.com.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР