Първите двама заразени с COVID-19 в НБА са се излекували

...
Първите двама заразени с COVID-19 в НБА са се излекували
Коментари Харесай

Първите заразени с коронавирус от НБА вече са излекувани

Първите двама инфектирани с COVID-19 в НБА са се излекували от вируса. Две седмици откакто дадоха позитивни проби, баскетболистите на " Юта Джаз " Руди Гобер и Донован Мичъл към този момент са изцяло възобновени, оповестяват от клуба .

" Всички - личният състав и играчите, в това число Руди Гобер и Донован Мичъл, към този момент не съставляват риск за заразяване на близките ", написа " Юта Джаз " в формалния си уебсайт.

Играчка, плачка (ВИДЕО) Преди седмица Руди Гобер се пошегува с ковид, през днешния ден към този момент е инфектиран
Руди Гобер бе първата звезда от НБА с позитивна проба за COVID-19. Даде я преди мача с " Оклахома ". Интересното е, че до тогава баскетболистът се подиграваше с ограниченията против разпространяването на болестта, като даже си разреши да допре демонстративно всички микрофони в залата за конференции. Впоследствие Гобер се извини, направи и подаяние за битката с ковид.

След Гобер с COVID-19 се заразиха още съотборникът му Донован Мичъл и играчът на " Детройт Пистънс " Крисчън УУд, играл против " Юта Джаз " и пазил персонално Руди. От ковид се разболяха също баскетболисти на " Бруклин ", " Бостън ", " Филаделфия " и " Денвър ".
Коронавирусът спря и НБА Баскетболист с позитивна проба
Сезонът в НБА бе пресечен на 12 март и ще бъде възобновен най-рано след месец. Твърде евентуално е да се стигне до удължение на прекъсването.

Съединените щати към този момент са най-засегната страна от ковид. Потвърдените случаи там надвишават 85 000. COVID-19 болести близо 600 000 души в международен мащаб и аргументи гибелта на над 27 000.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР