Първите двама отпаднали от „Фермата“ – Тома Талеопов – Айляка

...
Първите двама отпаднали от „Фермата“ – Тома Талеопов – Айляка
Коментари Харесай

Диана и Тома след „Фермата“

Първите двама отпаднали от „ Фермата “ – Тома Талеопов – Айляка и Диана Миличевич, гостуваха в предаването „ Тази неделя “ по bTV, с цел да опишат какво ги изненада и какво претърпяха в шоуто и по какъв начин е траял животът им по-късно.

Тома, тогавашното неприятно момче на Бургас, отпадна след първия двубой, а Диана, която е от македоно-сръбски генезис, само че със съзнание на българка, излезе след втория.

--> И двамата бяха любимци за край и любимци на почитатели и продуценти, по тази причина е парадоксално, че бяха първите, напуснали шоуто.

--> „ Фермата “

Двамата били сюрпризирани от това, което ги е очаквало в предаването, защото си представяли, че ще има къща, като предходната година, описа Диана.

Аз излязох на стадий, в който нямаше тези битовизми и всичко беше доста радостно, всички бяхме доста задружни, уточни Тома.

Според тях държанието в предаването отразява метода, по който хората се държат и в живота – стоят и чакат да им се случи нещо.

След „ Фермата “

След излизането си от шоуто Диана се е активизирала да реализира задачата си българи и македонци да не се разделят, а да живеят в мир, успокоение и съгласие, без обиди и обвинявания.

Не се старая да накарам македонците да се усещат българи, желая да са мислещи хора и да търсят истината, да се замислят дали това, което учат, е истина, и сами да стигнат до личния си извод, като захвърлят гадните стандарти, сподели тя. И призна, че това е тежък развой, само че би трябвало да стартира от някъде.

Тома уточни, че работи, върви на риба, „ животът си върви “, като разликата е, че в този момент го стопират хора по улицата и му споделят: „ Евала “. За себе си счита, че ориста несъмнено е била благосклонна към него.

Вижте целия диалог във видеото: -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР