Първите дни от седмицата ще са под влиянието на преминалото

...
Първите дни от седмицата ще са под влиянието на преминалото
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 20 до 26 май

Първите дни от седмицата ще са под въздействието на миналото на 19-ти май Пълнолуние в Скорпион, което акцентира значимостта на тематиката сигурност и непоклатимост в света на парите и притежанията, а по този начин също и в партньорствата. Палитрата от преобладаващи планети в стихията Земя акцентира значимостта на тези тематики.

Предполага се,че мнозина към този момент са почнали нещо ново в избрана област от живота си, а в този момент през тази седмица вниманието трябва да бъде ориентирано към полагането на старания и насърчаване на самообладание, посятото зрънце да има сигурност и време да стартира да дава своите плодове.

Фокус през седмицата ще бъдат отговорностите и отговорностите главно в кариерното развиване, работата, публичния статус, споразумяване на договорни връзки, занимания, свързани с държавни институции и проблеми, връзки с шефове и престижи, а към края на седмицата ефикасни ще бъдат дейности в посока по-висши цели, фантазии, занимания в групи и организации.

Слънцето и Меркурий са в знака Близнаци, настроени сме към нова информация, предпочитание за взаимоотношение. Добър интервал за търговията, договорни отношения, за нови образования и курсове, пътувания.

ОВЕН

Основният фокус през тази седмица ще бъдат връзките ви с шефовете. Търсете компромисни решения, посредством подобаващия звук и държание, за да можете да получите това, към което се стремите. Ако имате персонален бизнес, насочете внимание към нови източници на приходи. Намирате се в добър интервал за увеличение и възстановяване на финансовото ви положение. Придържайте се към главните си цели, това ще държи силата ви фокусирана в главната ви цел. Ако насочите дейностите си към непоклатимост и заложите на търпението, то плодовете, които ще берете в бъдеще ще бъдат изобилни. Активира се още една значима тематика: семейство, дом, отговорности към родител, която може да сътвори спор във вас на вътрешно равнище. Приемете, че в този момент е времето да довършите започнатото в тези посоки. Семейството и домът са опората, която е като трамплин за професионалната реализация.

ТЕЛЕЦ

Месец май е удобен за вас, новите благоприятни условия не престават да идват от разнообразни направления. Желанието ви за смяна е мощно като се стартира от външния тип, работа, до партньорските връзки. Променят се целите ви, а това води до смяна в разнообразни сфери от живота ви. Седмицата е подобаваща за споразумяване на правосъдни каузи, юридически проблеми, за разширение на бизнеса ви и дейстия в посока стъпване на непознати пазари. Насочете внимание към нови източници на приходи или стабилизиране на съществуващи. Все по-наясно сте какво желаете, накъде да се насочите и по какъв начин да го постигнете. Добър интервал за образования, осъществяване на градивни диалози, в които да изложите своите позиции. Чарът и въздействието ви се покачват. Седмицата е натоварена с работни задължения, само че отделете време за отмора и занимания, които ви носят задоволство, с цел да вкусите от насладата на  всички награди, който ви носи месец май.

БЛИЗНАЦИ

За вас седмицата се обрисува изпълнена със слънчева светлина. В първите дни вниманието ви ще бъде повлияно от Пълнолунието и най-много от дотъкмяване на поети задължения към вашите сътрудници. В по-голяма степен това са обстановки от минал интервал, които изискват решение. От 21-ви май Слънцето минава във вашия знак, това ще ви даде нов пресен подтик за деяние, мощ и убеденост да изберете посоката си на придвижване най-много след Новолунието в Близнаци. Дотогава имате опция интензивно да работите в областта на вашите персонални финанси и тези, които идват посредством партнорски връзки и  съдружия. Внесете ред в доходи и разноски, избягвайте неразумни и непотребни покупки, рисковани бизнес инициативи и най-много обещания за бързо замогване. Новото и непредвиденото си пробива път към вас, бъдете отворени за изненади!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР